Bluesound Node 2i, een streamer die je niet mag missen

Mooi, eenvoudig en kwalitatief

Bluesound Node 2i, een streamer met mooi design

De Bluesound Node 2i heeft een gewicht van 1,72 kg en afmetingen van 220 x 70 x 190 mm. Het design van de Bluesound Node 2i wordt getypeerd door een mooi compact ontwerp met mooie afwerking. De Bluesound Node 2i is zowel beschikbaar in een elegante witte of zwarte afwerking voor een exclusieve luxueuze uitstraling. Mocht je ondanks het mooie verfijnde design de Bluesound Node 2i liever in een kast of wand plaatsen, kan je het apparaat ook gemakkelijk uit het zicht plaatsen. 

Bluesound Node 2i met eenvoudige bediening

De Bluesound Node 2i is heel eenvoudig te installeren en te bedienen. De Bluesound Node 2i schakelt ook automatisch in stand-by wanneer het toestel niet gebruikt wordt. Verder beschikt de Bluesound Node 2i over een touchpanel aan de bovenzijde voor de meest noodzakelijke bediening zoals play, pause, een vorig of volgend nummer kiezen en de volumeregeling. Het volume van de Bluesound Node 2i kan ook volledig geregeld worden via de TV afstandsbediening via de IR-leerfunctie. Maar de Bluesound Node 2i kan ook perfect bediend worden via je smartphone en tablet over je draadloos netwerk. Zo kan de Bluesound Node 2i streamer en versterker perfect in een kast of wand verborgen worden bijvoorbeeld.

De Bluesound Node 2i is de nieuwe opvolger van de Bluesound Node 2. De Bluesound Node 2i is een compacte draadloze muziekstreamer en voorversterker van het Bluesound-systeem. Deze kwalitatieve audio-streamer kan gebruikt worden als muziekstreamer binnen het Bluesound-systeem of als draadloze voorversterker voor je bestaande klassieke stereo-installatie of surround-installatie. De Bluesound Node 2i vind je terug in het productenaanbod op de site van Eglantier onder netwerkspelers. 

Bluesound Node 2i bedienen met de app

Verder is de Bluesound Node uitgerust met de Bluesound-app, BluOs. De Bluesound Node 2i heeft een remote-app voor onder meer smartphone, tablet, pc en mac. Zo is het is mogelijk je smartphone of tablet te verbinden met de Bluesound Node 2i en de speakers in huis aan te sturen vanuit de Bluesound app. Via de Bluesound-app krijg je een mooi overzicht van al je muziek, krijg te toegang tot verschillende streamingservices en kunnen alle mogelijke muziekformaten perfect afgespeeld worden.

Bluesound Node 2i met bijzondere eigenschappen

De Bluesound Node 2i is uitgerust met vernuftige functies. Zo is de nieuwe Bluesound Node 2i voorzien van voice control en geschikt voor custom install toepassingen. De Bluesound Node 2i is ook uitgerust met Wifi en Bluetooth. Zo kan je op de Bluesound Node 2i een hoofdtelefoon aansluiten waarbij ook de tweerichtings-Bluetooth-functie gebruikt kan worden bij een draadloos exemplaar.

Bluesound Node 2i met internetradio

Verder biedt de Bluesound Node 2i ook internet radio. Door je bestaande hifi-set aan te vullen met de Bluesound Node 2i is het dus mogelijk muziek af te spelen vanaf internetradiostations, streamingdiensten en vanaf een NAS. De Bluesound Node 2i maakt het mogelijk om zowel analoge als digitale bronnen aan te sluiten. Maar het is ook mogelijk om deze bronnen vanaf de Bluesound Node 2i naar een ander Bluesound apparaat te streamen. Via de Bluesound app kan je eenvoudig muziek streamen via internetstations, vanaf je NAS, via Tidal, Qobuz, Juke of Spotify. 

Neem een kijkje naar het kwalitatieve hifi-aanbod bij Eglantier Hifi, online of in de winkel. In ons aanbod vind je onder meer Rega Planar 3Sennheiser koptelefoonBowers & WilkinsNaim MusoChord MojoNaim Uniti Atom, alsook de Bluesound Node 2i natuurlijk.