Audiovector QR Series

Audiovector QR Series koop je bij Eglantier Hifi

Audiovector handgemaakt in Denemarken

De Audiovector QR1 is de nieuwste luidspreker uit de lijn van Audiovector. De QR1 is de opvolger van de ki3 en x3 modellen.
De Audiovector QR1 is voorzien van een AMT tweeter. De AMT tweeter wordt ook gebruikt in de hogere serie van Audiovector, de SR3, SR6 en R11 serie.
Er is gekozen voor een aluminium woofer. Deze zal in enkele bezetting worden gebruikt voor QR1

 

De Audiovector QR3 is de vloerstaande broer van de eerder beluisterde Audiovector QR1 monitor luidspreker. De gebruikte units zijn exact gelijk. Hier dus ook de bijzonder fraaie AMT ribbon tweeter die veelal wordt toegepast in duurdere speakers. Voor het midden en laag wordt gebruik gemaakt van twee identieke drivers waar de Audiovector QR1 het met één moet doen. De bovenste zorgt voor het middengebied en een gedeelte van het laag. Onder 400Hz neemt de onderste unit het over. De units zijn gemaakt van een nieuw ontwikkelde 3-laags sandwich. Twee lagen aluminium met daartussen een laag zachte vezels, met een geschuimde lijmlaag aan elkaar verbonden..

 

Audiovector. Een uniek tweeter principe

De Audiovector QR 5

Het geluid is groot en gedurfd, dynamisch, leuk en gedetaileerd.

Perfect voor alle types van muziek. De Audiovector QR 5 is de grootste luidspreker van de QR Series en met voorsprong de beste hiervan.

De perfecte detail en zoete treble van de nieuwe en grotere AMT tweeter in de Audiovector QR 5 belooft eindeloze uren aan muzikaal genot zonder vermoeiende oren. De krachtige en dynamische bas van de Audiovector QR 5 zorg ervoor dat elke opname levensecht en op zijn beste klinkt

 

De Audiovector QR 5 macht perfect bij zijn kleinere familie genoten. Met de krachtige QR Sub, De gedetailleerde QR Center en de gemakelijk plaatsbare Qr Wall.

Audiovector is trots om zo een degelijk en krachtige homecinema te kunnen uitbrengen

Voor meer dan 40 jaar worden Audiovector luidsprekers bedacht, ontwerpt en handgemaakt in Denemarken.

In 1979, vond Ole Klifoth Audiovector uit met het verlangen om de perfecte luidspreker te maken voor globale high end markt.

De visie is nog steeds, het produceren van hoge kwaliteit en natuurlijk klinkende luidsprekers voor muziek liefhebbers over heel de wereld.

 

Audiovector zijn handgemaakt van de fijnste materialen en met de hand in elkaar gestoken met oog voor groot detail en zorg.

Elke Audiovector luidspreker wordt getekend, ontworpen en geproduceerd met zeer hoge eisen.

Audiovector is nog steeds een familiebedrijf die gelokaliseerd zijn in Kopenhagen Denemarken.

Audiovector QR Series 

Het design doel van de QR-familie van hoge kwaliteit luidsprekers was om de dag van vandaag geavanceerde technologie in een perfecte afgewerkte compacte vorm te gieten met de beste geluidskwaliteit.