Het DNA van Sonus Faber

Sonus Faber, Het verhaal van een merk

Technologien van Sonus Faber

D.A.D. - DAMPED APEX DOME™

Het is een lokale demping van de apex van een zijden zachte dome-tweeter om dit anti-fasegedrag in dit gebied te voorkomen. In een standaard softdome-tweeter is het anti-fasegedrag van de apex verantwoordelijk voor de vroege roll-off van hoge frequenties. DAD-tweeter zorgt voor een betere weergave van hoge frequenties.

HET IS TE VINDEN IN DE VOLGENDE PRODUCTEN:

Sonus Faber Olympica Nova: Bekijk hier de modellen

Sonus Faber Sonetto: Bekijk hier alle modellen

Sonus Faber Lumina: Bekijk hier alle modellen

 

PARACROSS TOPOLOGY™

Het is een "semi-gebalanceerd" crossover-ontwerpcircuit, waarbij sommige reactieve componenten (condensatoren en inductoren / spoelen) op de negatieve rail van het circuit worden geplaatst.

Het crossover-ontwerp is minder gevoelig voor radiofrequenties en zorgt voor een betere definitie.

 

HET IS TE VINDEN IN DE VOLGENDE PRODUCTEN:

 Olympica Nova:  Bekijk hier de modellen

Sonetto: Bekijk hier alle modellen

Lumina: Bekijk hier alle modellen

  

Technologien van Sonus Faber

STEALTH REFLEX / ULTRAFLEX™

 Het “Stealth Reflex” systeem is een innovatieve “para aperiodische” interpretatie van de afgestemde belasting. Het maakt het mogelijk om de afmetingen van het akoestische volume te verkleinen, het biedt een grotere uitbreiding van de respons van de lage frequenties en het verminderen van vervormingen, het elimineert ook onechte windgeluiden, typisch voor traditionele reflexsystemen.

HET IS TE VINDEN IN DE VOLGENDE PRODUCTEN:

 Sonus Faber Olympica Nova: Bekijk hier alle modellen

Sonus Faber Sonetto: Bekijk hier alle modellen

Sonus Faber Lumina: Lumina I, Lumina Center 

 

 T.M.D. - TUNED MASS DAMPER™

Om te voorkomen dat interne onechte trillingen een interactie aangaan met de luidsprekers, worden deze overgebracht naar de TMD, stalen massa's die in de knooppunten van de kast zijn geplaatst. Die massa's verdrijven de trillingen die in tegenfase oscilleren, op een manier die heel dicht bij wat er gebeurt in de wolkenkrabbers, ontworpen om bestand te zijn tegen aardbevingen. 

 

 

 

Het verhaal van een merk

Acties reflecteren wie ze zijn en waar ze van houden. Dit is zeer waar voor Sonus Faber en voor deze reden, dag per dag kiezen zij om hun zelf te blijven en trots te zijn op hun traditie en dit vinden we terug in de passie hoe zij luidsprekers maken.

sinds 1983 belichamen de creaties de filosofie en waarden van het merk. Nu, meer dan ooit, zijn ze bewust van wat ze zijn en wat ze willen zijn.

De projecten en de ontwerpen zijn het resultaat van een evolutie die in de loop van de tijd is gegroeid, zij voeden zich met de lessen die zijn afgeleid van hun ervaring in de high-end audiosector

 

In een constant streven naar vooruitgang, hebben we ervoor gekozen om de collecties opnieuw uit te vinden die altijd het stilistische manifest van het bedrijf belichaamden en die hebben bijgedragen aan de internationale identiteit en perceptie van het merk. Zo werd de tweede toevoeging van de lijn geboren. Olympica Nova, een waar eerbetoon aan zijn voorganger en aan ons ambachtelijk vakmanschap dat een nieuwe wending geeft aan de 'Made in Italy' Sonus Faber-geschiedenis. Olympica Nova is waar ervaring en elegantie samenkomen. het is de distillatie van onze identiteit: Olympica Nova is Sonus Faber