Airplay 2 speakers

De beste AirPlay 2 multiroom speakers van hifi kwaliteit

Naim Mu-So 2 - De ultieme AirPlay 2 speaker

AirPlay is de wifi-streamingtechnologie van Apple en er is nu een tweede generatie versie die algemeen beschikbaar is op iOS- en macOS-apparaten. Maar wat is AirPlay 2, wat kan het en met welke hifi-producten kun je het gebruiken? 
Met AirPlay 2 heb je de controle over je audio. En als je meer dan één AirPlay 2 speaker hebt, dan kun je overal in huis genieten van je favoriete muziek - perfect synchroon. Je kunt zelfs verschillende nummers in verschillende kamers afspelen, zelfs als je luidsprekers of versterkers van verschillende merken hebt!

De Naim Mu-so 2e generatie is het ultieme single-box-systeem dat jij en je muziek verdienen, onstaan door 45 jaar hifi-ervaring te combineren met de allernieuwste technologie voor muziekstreaming en eersteklas ontwerpkwaliteit. Van tot 32-bits streaming met hoge resolutie tot muziek in meerdere kamers en HDMI-tv-geluid, je hebt het nog nooit zo goed gehoord van een alles-in-één draadloos systeem. Met deze AirPlay 2 speaker stream muziek vanaf je iPhone, iPad, iPod touch of Mac. Zoals hieroven beschreven zou u met Airplay twee perfect synchroon kunnen streamen naar de Naim Mu-So 2 en tegelijkertijd naar de Bluesound Node 2i en/of Bowers & WIlkins Formation Duo!

Bowers & Wilkins Formation Duo Airplay 2 speaker

De Bowers & Wilkins Formation Duo is de eerste draadloze luidsprekers die kan voldoen aan de veeleisende audiofiele normen van Bowers & Wilkins. Elk beschikt over onze gepatenteerde, Carbon Dome, tweeter-on-top technologie voor kristalheldere hoge tonen en hetzelfde innovatief Continuum conus driver rechtstreeks uit de industrie bepalende 800 Series Diamond luidsprekers. Daarnaast is de hele Formation-reeks voorzien van Airplay 2! Dit maakt dat de Formation Duo Airplay 2 speakers zijn die in stereo kunnen gebruikt worden, samen met de Formation Bar, Formation Wedge, Formation Flex of Formation Audio in dezelfde of in andere ruimtes!