Naim Uniti Atom verbluft met kwaliteit in een mooi jasje

Kwalitatieve geluidsweergave

Naim Uniti Atom voorzien van kwalitatieve eigenschappen

De Naim Uniti Atom brengt een ongeëvenaarde geluidsweergave mede dankzij een zware lineaire voeding met grote transformator. Met de Naim Uniti Atom kan je rekenen op zowel eenvoud als kwaliteit en een verwerking aan de nieuwste technische mogelijkheden. De Naim Uniti Atom voorziet een krachtige kwalitatieve versterking. Bovendien is de Naim Uniti Atom uitgerust voor diverse ingangen en uitgangen. En daarnaast kan de Naim Uniti Atom all-in-one streamer eenvoudig verbinden met verschillende soorten streamingdiensten.

Naim Uniti Atom is eenvoudig en divers te bedienen

De Naim Uniti Atom is uitgerust met een nieuw ontworpen afstandsbediening met 2-weg RF-functionaliteit. Die afstandsbediening maakt het mogelijk om de Naim Uniti Atom ook te bedienen wanneer het toestel in de kast opgeborgen is. Maar gezien de Naim Uniti Atom over een prachtig design beschikt, zou het zonde zijn het toestel te verbergen in je interieur. Daarnaast is de Naim Uniti Atom voorzien van een uitstekende Naim app. Met deze app is de Naim Uniti Atom perfect te bedienen vanaf je iPhone, iPad, iTouch of Android.

Bij Eglantier Hifi kan je terecht voor een ruime collectie aan Naim Uniti producten, waaronder de Naim Uniti Atom. De Naim Uniti collectie bestaat uit een reeks kwalitatieve versterkers. Zo vind je bij Eglantier Hifi onder meer de Naim Uniti Nova, de Naim Uniti Core, de Naim Uniti Star en de Naim Uniti Atom. Wij geven je alvast enkele van de belangrijkste kwaliteiten en functionaliteiten van de bijzondere Naim Uniti Atom mee.

Naim Uniti Atom is verpakt in een prachtig design

Het design van de Naim Uniti Atom ligt in lijn van het design van hun High-End versterker Statement en is eenvoudigweg prachtig te noemen. De behuizing van de Naim Uniti Atom is uiterst compact en bestaat volledig uit geborsteld zwart aluminium. De mooi uitgewerkte display en intelligente volumeregelaar zijn een ware blikvanger en zorgen voor een chique uitstraling van de Naim Uniti Atom. Om dit alles niet te verstoren, is de koeling aan de zijkant voorzien.

Naim Uniti Atom met een opmerkelijke display

De Naim Uniti Atom beschikt over een duidelijk afleesbare display met een uiterst eenvoudige bediening. Via de 5 inch LCD display aan de voorzijde van de Naim Uniti Atom ontvang je alle nodige informatie over de gespeelde muziek. Op het display is zelfs het albumhoesje goed zichtbaar, alsook de instellingen en de bediening.

Neem zeker snel een kijkje naar het hifi-aanbod van Eglantier Hifi. In ons aanbod vind je onder meer Rega Planar 3Sennheiser koptelefoonBowers & WilkinsNaim Uniti Atom en Bluesound Node 2i