Where words fail, music speaksH.C. Andersen

Eglantier realiseert uw muzikale dromen...

Ontdek onze showroom
M-1andPV1DWhite-LivingRoom.jpg
Over ons

Eglantier staat garant voor advies op maat en uitmuntende service

Eglantier Hifi bouwt nog steeds verder op de grondvesten die Eglantier reeds meer dan 30 jaar een begrip maakt, dit niet alleen in Mechelen maar tot in alle uithoeken van Belgie.
Eglantier Hifi staat nog steeds garant voor deskundig advies en persoonlijke begeleiding.
Van demonstratie tot hoogwaardige hifi installatie, van bekabelingsplan tot de uitwerking van de integratie van geluid in uw nieuwbouw- of renovatieproject. Wij realiseren dit alles voor u en helpen om uw muzikale dromen waar te maken.
De laatste jaren hebben wij ons hard ingespannen om u nog beter van dienst te kunnen zijn.
In een vernieuwde zaak en via onze nieuwe website presenteren wij een doorsnede van wat wij u kunnen bieden, vrijblijvend of op afspraak, wij nemen de tijd voor u!

Bij Eglantier Hifi vind je de modernste draadloze luidsprekersystemen zoals de Naim Muso. Van hetzelfde merk vind je verbluffende versterkers zoals de Naim Uniti Atom. Maar ook als je op zoek bent naar uitmuntende streamers zoals de Bluesound Node 2i, ben je bij ons aan het juiste adres. Met zijn unieke kwaliteiten weet de Bluesund Node 2i je vast te overtuigen. Daarnaast mogen goede draadloze speakers uiteraard niet aan je uitrusting ontbreken. Draadloze speakers zorgen voor grenzeloos luisterplezier. Met kwalitatieve draadloze speakers wordt het een waar plezier om jouw muziek te streamen. Eglantier Hifi biedt dan ook een ruim aanbod draadloze speakers aan. Reken op onze kwalitatieve producten en het professionele advies van onze medewerkers bij het ontwerpen van jouw perfecte audio systeem.

Op gebied van hoogwaardige luidsprekers en inbouwluidsprekers, zijn de luidsprekers van Bowers & Wilkins zeker een aanrader. Ook voor professionele hoofdtelefoons is Bowers & Wilkins een topspeler. Met de Bowers & Wilkins Formation Series waaronder het Bowers & Wilkins Formation Duo wordt het genieten van draadloze muzikale perfectie in huis. Het Bowers & Wilkins Formation Duo kan je samen met de gehele Bowers & Wilkins Formation Series bij Eglantier Hifi ontdekken. Verder ontdek je bij Elgantier Hifi ook de kwaliteiten van een Sennheiser koptelefoon, want bij ons kan je gegarandeerd de beste draadloze koptelefoon kopen. Wil je de beste draadloze koptelefoon kopen, dan kan je kiezen voor deze met de meeste kwalitatieve eigenschappen. De Sennheiser koptelefoon bijvoorbeeld springt hier zeker in uit. Eglantier Hifi richt zich tot professionele muziekindustrie. Zo kan je bij ons ook de beste platenspeler kopen zoals de Rega Planar 3.

Diensten

Herstellingen

Is uw toestel stuk? Geen nood, onze ervaren techniekers krijgen het wellicht terug aan de praat.
Lees meer

Nieuwbouw- en renovatieprojecten

Bent u van plan om te bouwen of te verbouwen? Kom bij ons langs voor het integreren van audio in uw project.
Lees meer

Verkoop

Eglantier is gespecialiseerd in de verkoop van hifi, stereo, streaming en surround audio.
Lees meer

Installatie & onderhoud

Eglantier kan de installatie en het onderhoud van de door u aangekochte installatie uitvoeren.
Lees meer