Where words fail, music speaksH.C. Andersen

Eglantier realiseert uw muzikale dromen...

Ontdek onze showroom
M-1andPV1DWhite-LivingRoom.jpg
Over ons

Eglantier staat garant voor advies op maat en uitmuntende service

Eglantier Hifi bouwt nog steeds verder op de grondvesten die Eglantier reeds meer dan 30 jaar een begrip maakt, dit niet alleen in Mechelen maar tot in alle uithoeken van Belgie.
Eglantier Hifi staat nog steeds garant voor deskundig advies en persoonlijke begeleiding.
Van demonstratie tot hoogwaardige hifi installatie, van bekabelingsplan tot de uitwerking van de integratie van geluid in uw nieuwbouw- of renovatieproject. Wij realiseren dit alles voor u en helpen om uw muzikale dromen waar te maken.
De laatste jaren hebben wij ons hard ingespannen om u nog beter van dienst te kunnen zijn.
In een vernieuwde zaak en via onze nieuwe website presenteren wij een doorsnede van wat wij u kunnen bieden, vrijblijvend of op afspraak, wij nemen de tijd voor u!

Diensten

Herstellingen

Is uw toestel stuk? Geen nood, onze ervaren techniekers krijgen het wellicht terug aan de praat.
Lees meer

Nieuwbouw- en renovatieprojecten

Bent u van plan om te bouwen of te verbouwen? Kom bij ons langs voor het integreren van audio in uw project.
Lees meer

Verkoop

Eglantier is gespecialiseerd in de verkoop van hifi, stereo, streaming en surround audio.
Lees meer

Installatie & onderhoud

Eglantier kan de installatie en het onderhoud van de door u aangekochte installatie uitvoeren.
Lees meer

Bij Eglantier Hifi vind je de modernste draadloze luidsprekersystemen zoals Naim Muso. Daarnaast mogen goede draadloze speakers uiteraard niet aan je hifi uitrusting ontbreken. Op gebied van hoogwaardige luidsprekers en inbouwluidsprekers, zijn de luidsprekers van Bowers & Wilkins zeker een aanrader. Met de Bowers & Wilkins Formation Series waaronder het Bowers & Wilkins Formation Duo wordt het genieten van draadloze muzikale perfectie in huis.

Ook voor professionele hoofdtelefoons is Bowers & Wilkins een topspeler. Verder ontdek je bij Elgantier Hifi ook de kwaliteiten van een Sennheiser koptelefoon of Chord Mojo DAC en kan je bij ons gegarandeerd de beste draadloze koptelefoon kopen. Eglantier Hifi richt zich tot klassieke hifi liefhebber. Zo kan je bij ons ook de beste platenspeler kopen zoals de Rega Planar 3. Reken gerust op onze kwalitatieve producten en het professionele advies van onze medewerkers.