Bowers Wilkins PX7 - Best noise cancelling headphone

Beste draadloze over ear koptelefoon 2020

Bowers & Wilkins PX7: Best noice cancelling headphone

Hou jij graag de drukte buiten terwijl je reist en maakt jouw favoriete muziek jouw transport ook aangenamer? De Bowers & Wilkins PX7 zou wel eens de beste noise cancelling koptelefoon ooit kunnen zijn. De Bowers &Wilkins PX7 is de opvolger van de award winning Bowers & Wilkins PX over-ear draadloze koptelefoon en in tussentijd heeft de Bowers PX7 zélf al verschillende prijzen gewonnen waaronder een vijf sterren in “What Hi-Fi?”. Ten opzichte de vorige Bowers Wilkins PX heeft deze over-ear koptelefoon de allernieuwste adaptieve noise cancelling techologie die automatisch op je omgeving reageert om storende geluiden uit de buitenwereld uit je muziek te houden. Verder is het design verbeterd en wordt er nu voor de beugel van de Bowers en Wilkins PX7 gebruik gemaakt van een composietmateriaal van geweven koolstofvezels. Dit biedt de sterkte en flexibiliteit gekend uit de allersnelste racewagens en maakt de hoofdtelefoon comfortabel, licht en bestendig tegen dagelijkse slijtage. Gooi hem in je tas, neem hem mee onderweg en geniet van goed geluid waar en wanneer jij dat wilt!

Bowers Wilkins PX7 onderdrukt alle ongewenste geluiden

Adaptive Noise Cancellation reageert automatisch en filtert voortdurend storende geluiden uit je omgeving en onderdrukt deze storende geluiden zodat jij alleen maar van je favoriete muziek hoeft te genieten. De Adaptive Noise Cancellation van de Bowers Wilkins PX7 past zich continu aan wanneer het omgevingsgeluid verandert, zonder invloed op de geluidskwaliteit en zonder dat jij er iets van merkt! Bovendien geniet je 30 uur luisterplezier in één oplaadbeurt en in 30 uur kun je veel doen. Je kunt bijvoorbeeld heen en terug van San Francisco naar Amsterdam vliegen. Of een hele week woon-werk reizen zonder bijkomende oplaadbeurten. Extra handig om aan één stuk door te luisteren op slechts één acculading, zonder dat je in tussentijd aan opladen hoeft te denken. En als dat niet genoeg is, krijg je er met 15 minuten deze noice cancelling koptelefoon snel laden (quick charge functie) nog eens vijf uur bij in geen tijd!

Slimme sensoren: De nieuwe draagsensoren werden ingebouwd in beide oorschelpen zodoende het gebruiksgemak én de batterijduur nog te verbeteren. Wanneer je de Bowers & Wilkins hoofdtelefoon op zet dan verbindt deze automatisch met je smartphone waardoor je meteen kan luisteren. Wanneer je de hooftelefoon weer af zet dan pauzeert de muziek en gaat de hoofdtelefoon automatisch in standby. Hef je bijvoorbeeld één oorschelp op om te horen wat er om je heen gebeurt of wat iemand zegt, dan pauzeert de muziek ook automatisch om weer te hervatten wanneer je de oorschelp terugzet.

Handige app voor extra instellingen: De hoofdtelefoon-app van de Bowers Wilkins kopetelefoons biedt uitgebreide instellingen en maakt aanpassingen mogelijk aan functies zoals Adaptieve ruisonderdrukking, Ambient Pass- Through en de draagsensoren. De app maakt ook andere maatwerkinstellingen mogelijk zoals spraakcommando’s, standby-tijd, verbindingsbeheer en software-updates voor de hoofdtelefoon. De app is gratis te downloaden op iOS- en Androidapparaten.  

Legendarische geluidskwaliteit: De 43.6-mm drivers in de PX7 stuwen het geluid voort en zijn gebouwd en getuned door de engineers die ook verantwoordelijk waren voor de Bowers & Wilkins 800 Series Diamond-luidsprekers die in de Abbey Road-studio's worden gebruikt. Jouw muziek verdient alleen maar de hoogste geluidskwaliteit (24 bit/96 kHz)!  

Handsfree telefoneren: Dankzij de ingebouwde microfoon staat de PX7 handenvrij bellen en ‘voice control’ toe. In combinatie met de active noise cancelling waren je telefoongesprekken nog nooit zo helder!  

Extra aansluitingen: U kunt uw PX7 draadloze koptelefoon uiteraard via Bluetooth gebruiken, maar u kunt hem ook met de bijgeleverde audiokabel (3,5mm) of USB-kabel op een audiobron zoals je PC of laptop aansluiten. Met de audiokabel (3,5 mm) kunt u uw PX7 aansluiten op een apparaat met een analoge uitgang, zoals een conventionele hoofdtelefoonaansluiting op een smartphone, tablet of een traditioneel hifi-systeem. Ook in het vliegtuig biedt de analoge aansluiting de mogelijkheid om te koppelen met het on-board entertainmentsysteem.

Opberghoes: Dankzij de meegeleverde opberghoes neem je de Bowers en Wilkins PX7 veilig mee op reis of onderweg. Draai eenvoudigweg de oorschelpen en stop hem in deze hard case in je (hand)bagage zodat je PX7 beschermd wordt tegen stoten of tijdens dagelijks transport.  

Wat wordt er meegeleverd?

  • Stereo-audiokabel van 1,2m
  • USB-kabel (USB-A naar USB-C) van 1,2m 
  • Opberghoes (hard case) 

Wil je een Bowers & Wilkins PX7 kopen, dan ben je bij Eglantier Hifi aan het juiste adres!