Bluesound NODE, een streamer die je niet mag missen

Mooi, eenvoudig en kwalitatief

Bluesound NODE, een streamer met mooi design

De Bluesound NODE heeft een gewicht van 1,72 kg en afmetingen van 220 x 70 x 190 mm. Het design van de Bluesound NODE wordt getypeerd door een mooi compact ontwerp met mooie afwerking. De Bluesound NODE  is zowel beschikbaar in een elegante witte of zwarte afwerking voor een exclusieve luxueuze uitstraling. Mocht je ondanks het mooie verfijnde design de Bluesound NODE liever in een kast of wand plaatsen, kan je het apparaat ook gemakkelijk uit het zicht plaatsen. 

Bluesound NODE met eenvoudige bediening

De Bluesound NODE is heel eenvoudig te installeren en te bedienen. De Bluesound NODE schakelt ook automatisch in stand-by wanneer het toestel niet gebruikt wordt. Verder beschikt de Bluesound NODE over een touchpanel aan de bovenzijde voor de meest noodzakelijke bediening zoals play, pause, een vorig of volgend nummer kiezen en de volumeregeling. Het volume van de Bluesound NODE kan ook volledig geregeld worden via de TV afstandsbediening via de IR-leerfunctie. Maar de Bluesound NODE kan ook perfect bediend worden via je smartphone en tablet over je draadloos netwerk. Zo kan de Bluesound NODE streamer en versterker perfect in een kast of wand verborgen worden bijvoorbeeld.

De Bluesound NODE is de nieuwe opvolger van de Bluesound NODE. De Bluesound NODE is een compacte draadloze muziekstreamer en voorversterker van het Bluesound-systeem. Deze kwalitatieve audio-streamer kan gebruikt worden als muziekstreamer binnen het Bluesound-systeem of als draadloze voorversterker voor je bestaande klassieke stereo-installatie of surround-installatie. De Bluesound NODE vind je terug in het productenaanbod op de site van Eglantier onder netwerkspelers. 

Bluesound NODE bedienen met de app

Verder is de Bluesound Node uitgerust met de Bluesound-app, BluOs. De Bluesound NODE heeft een remote-app voor onder meer smartphone, tablet, pc en mac. Zo is het is mogelijk je smartphone of tablet te verbinden met de Bluesound NODE en de speakers in huis aan te sturen vanuit de Bluesound app. Via de Bluesound-app krijg je een mooi overzicht van al je muziek, krijg te toegang tot verschillende streamingservices en kunnen alle mogelijke muziekformaten perfect afgespeeld worden.

Bluesound NODE met bijzondere eigenschappen

De Bluesound NODE is uitgerust met vernuftige functies. Zo is de nieuwe Bluesound NODE voorzien van voice control en geschikt voor custom install toepassingen. De Bluesound NODE is ook uitgerust met Wifi en Bluetooth. Zo kan je op de Bluesound NODEeen hoofdtelefoon aansluiten waarbij ook de tweerichtings-Bluetooth-functie gebruikt kan worden bij een draadloos exemplaar.

Bluesound NODE met internetradio

Verder biedt de Bluesound NODE ook internet radio. Door je bestaande hifi-set aan te vullen met de Bluesound NODE is het dus mogelijk muziek af te spelen vanaf internetradiostations, streamingdiensten en vanaf een NAS. De Bluesound NODE maakt het mogelijk om zowel analoge als digitale bronnen aan te sluiten. Maar het is ook mogelijk om deze bronnen vanaf de Bluesound NODE naar een ander Bluesound apparaat te streamen. Via de Bluesound app kan je eenvoudig muziek streamen via internetstations, vanaf je NAS, via Tidal, Qobuz, Juke of Spotify. 

Neem een kijkje naar het kwalitatieve hifi-aanbod bij Eglantier Hifi, online of in de winkel. In ons aanbod vind je onder meer Rega Planar 3Sennheiser koptelefoonBowers & WilkinsNaim MusoChord MojoNaim Uniti Atom, alsook de Bluesound Node 2i natuurlijk.