Draadloze speakers voor grenzeloos luisterplezier

Koop ze bij Eglantier Hifi

Draadloze speakers zijn gemakkelijk draagbaar

Dankzij het compacte formaat zijn de draadloze speakers heel eenvoudig mee te nemen. Net daarom is het van belang dat de speakers bestand zijn tegen eventuele schokken, en kunnen ze ook soms in zekere mate waterbestendig zijn. Dankzij de batterijen kan je waar je ook bent, lekker lang blijven genieten van een superieur stereogeluid.

Draadloze speakers om muziek te streamen

Muziek streamen is intussen reeds goed ingeburgerd. Vandaag heeft iedereen een smartphone bij de hand. Dat maakt het heel gemakkelijk om toegang te hebben tot verschillende muziekdiensten en videodiensten. Wanneer je deze muziek niet via de hoofdtelefoon wil beluisteren, is het ook mogelijk de muziek te streamen naar de luidsprekers. Het streamen van muziek is alomtegenwoordig vandaag. Bij het streamen van muziek kan de muziek dus verzonden worden vanaf een apparaat naar de luidspreker. Draadloze speakers kunnen muziek dus draadloos streamen of afspelen.

Draadloze speakers met een multiroom-systeem zorgen voor een gedroomde muzikaliteit in huis en dat zonder kabels. Met draadloze speakers kies je voor connectiviteit zonder grenzen en eindeloze muziekmogelijkheden.

Draadloze speakers werken via diverse bronnen

De muziek kan gestreamd worden naar de luidsprekers vanaf verschillende soorten bronnen. Wanneer je wil draadloos muziek streamen kan dit vanaf een smartphone, tablet of laptop naar draadloze speakers. Het is mogelijk om muziek te streamen vanaf je computer, smartphone, tablet of internet. Maar de meeste speakers beschikken ook over fysieke aansluitingsmogelijkheden zoals voor een USB of mp3-speler.

Draadloze speakers streamen over verschillende systemen

Draadloze speakers kunnen muziek streamen via verschillende verbindingssystemen zoals via Bluetooth, Apple’s AirPlay en wifi-netwerk. Hierbij is Bluetooth geschikt voor alle merken. Via een bluetooth-speaker kan je eenvoudig via de bluetooth-technologie streamen. AirPlay is dan weer enkel geschikt voor Apple. Wil je graag je muziekcollectie uit je netwerk afspelen, dan kan je kiezen voor wifi. Of kies voor Sonos als je eenvoudig muziek wil afspelen in meerdere kamers tegelijk.

Voor vakkundige advies bij het kiezen van de beste draadloze speakers moet je bij Eglantier Hifi zijn. Reken gerust op ons gespecialiseerde team in zowel hifi, als stereo, streaming en surround audio. Wij helpen je met plezier verder zodat je gecombineerd  met de juiste inbouwluidsprekers een multiroom-muzieksysteem kan creëren.