Audiovector QR 5 luidspreker

Beste prijs kwaliteit kopen bij Eglantier Hifi

Audiovector QR 5 is een begrip in de hifi wereld

Audiovector QR 5

Simpel design met professionele optreden

Het design doel van de QR serie is altijd geweest om de meest geadvanceerde technologie en een perfect afgewerkte en proportinele high end pakket te maken. Het geluid is groot, gedurfd en dynamisch. maar subtieel en gedetaillieerd indien nodig en een absolute perfecte oplossing voor alle types van muziek. De facia plaat is machinaal gemaakt van 1 stuk ruimtevaardelijk materiaal. Glas gestraald, afgeborsteld en perfect afgewerk in een zeer aantrekkelijke titaniume afwerking. 

Powerful en precies

De nieuwe Audiovector driver unit heeft de mogelijkheid om te werken als een perfecte piston over verschillende octaven van de frequentie band. Dit laat toe om zeer versterker vriendelijke filters toe te laten. Waardoor dat muziek warm, precies en gedetailleerd klinkt. Zelfs dynamisch en muzikaal zonder dure versterkers.

 

 

Audiovector, een merk met geschiedenis

De luidspreker Audiovector QR 5 is een audiofiel product welk zich ondanks zijn kleine prijsverschil op grootse wijze verschilt van de instapmodellen Audiovector QR 1 en Audiovector QR 3. 

 

Audiovector QR 5

Ontdek snel de vele kwaliteiten van de Audiovector QR 5 luidspreker en laat je verwonderen. De Audiovector QR 5i s eenvoudig in gebruik en eenvoudigweg goed gemaakt. De Audiovector QR 5 biedt veel inzicht, zorgt voor samenhang, ritme en dynamiek en biedt puur luistergenot. Ben je op zoek naar de beste luidspreker met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding? Kies dan voor de Audiovector QR 5.

Audiovector QR 5, ontdek het nieuwste model

De nieuwste Audiovector QR 5 luidspreker vroeg twee jaar herontwerp. Met de nieuwste versie van de Audiovector QR 5 werd hard gewerkt aan het verbeteren van de ergonomie, gebruiksgemak en akoestische prestaties. Met zijn nieuwste modificaties werd de nieuwste Audiovector QR 5 binnen zijn prijsklasse intussen ook reeds diverse keren uitgeroepen tot beste luidspreker van het jaar.

Audiovector QR 5, bekijk de diverse soorten 

Als je kiest voor een Audiovector QR 5 luidspreker, heb je keuze uit 3 kleuren. Een Audiovector QR 5 Dark Walnut Veneer, een Audiovector QR 5 Black Piano of  Audiovector QR 5 White Silk. Dankzij een onverslaanbare muzikaliteit is de Audiovector QR 5 één van de meest gewaardeerde luidsprekers.

Audiovector QR 5 met typerende eigenschappen 

De Audiovector QR  heeft als afmetingen 105,7 x 21 x 23,3 cm en weegt 22,9 kg. De Audiovector QR 5 heeft nog 2 kleinere broers. De Audiovector QR 1 & Audiovector QR 3

Daarboven op kan je hem ook in een surround opstelling zetten samen met de Audiovector QR C center en de Audiovector QR Sub

Heb je geen plaats voor luidsprekers achter je dan kan je altijd de Audiovector QR Wall nemen.

 

Audiovector QR 5 voor uitmuntend geluid  

Bij de alweer nieuwste versie van de Audiovector QR 5 werd elk onderdeel onderworpen aan een update. De updates zorgen voor een verdere verfijning door de stijfheid te verbeteren en resonanties te controleren. Met dit alles weet de Audiovector QR 5 een nog betere en verder geoptimaliseerde geluidskwaliteit te leveren. Wereldwijd befaamd is deGold Leaf AMT tweater met S-Stop van de Audiovector QR 5 luidspreker, die uit één stuk bestaat met nieuw ontwikkelde dwarsdruk compensatie.

Audiovector QR 5 een verbluffende klank kwaliteit door een unieke tweeter principe

De facia platen zijn machinaal gemaakt van 1 stuk van ruimtevaard kwaliteit aluminium. Met enorme precisie afgewerk, afgeborsteld en geanodiseerd in een mooie titanium grijze kleur.

Zoet en gedetailleerd geluid

Geinspireerd door POP filters die gebruikt worden in professionele opname studio's heeft Audiovector een dispersie net gemaakt voor de QR AMT tweeter, wat zorgt voor een gecontroleerd hoog. Muziek heeft nog nooit zo zoet geklonken in een luidspreker van deze prijsklasse. Gewoon luisteren..

Neem snel een kijkje naar het kwalitatieve hifi-aanbod bij Eglantier Hifi. In ons aanbod vind je onder meer Rega Planar 3Sennheiser koptelefoonBowers & WilkinsNaim MusoNaim Uniti AtomChord Mojo en Bluesound Node 2i