Showroom

Ontdek de Eglantier Hifi showroom

In de Eglantier Hifi showroom kan u de meeste topmerken ontdekken en de producten van dichtbij bekijken én beluisteren! Vrijblijvend of op afspraak voorzien we demonstraties van een selectie door ons met zorg uitgekozen producten.
Ten midden tussen het drukke Brussel en Antwerpen, vlakbij de afrit van de E19 en met privé parking voor de deur is onze showroom tevens uiterst makkelijk bereikbaar!

““The music is not in the notes, but in the silence between””

In onze showroom hebben wij aparte zones om stereo en surround te demonstreren. Hier kunnen wij het vergelijk maken tussen verschillende luidsprekers, versterkers, kabel of combinaties van verschillende producten.
Met de akoestische oplossingen van Artnovion hebben wij subtiele akoestische verbeteringen doorgevoerd. De sfeer en akoestiek blijft echter huiselijk en realistisch en is representatief voor een normale, moderne huiskamer of speciaal daarvoor voorziene muziekkamer.

Naast demonstraties kunnen wij u ontvangen voor het bespreken van uw nieuwbouw- en renovatieplannen.  Op afspraak nemen wij samen de plannen door en kan u in onze showroom meteen kennis maken met de gewenste producten.

Aan onze hooftelefoon-bar kan u in alle rust plaatsnemen om onze top hoofdtelefoons van Sennheiser, Bowers & Wilkins ea. uit te proberen. Door middel van een laptop of iPad, gecombineerd met de juiste hoofdtelefoon voorversterker, kan u naar hartelust uitproberen met muziek naar keuze.

Plan vandaag nog je afspraak in onze showroom!