Naim Muso biedt kwalitatieve muziekprestaties

Naim Muso is een modern draadloos luidsprekersysteem met WIFI. Zoals van Naim verwacht kan worden, brengt Naim Muso een uitstekende geluidskwaliteit omhuld door een prachtig design. Ontdek snel de uitmuntende kwaliteiten van Naim Muso bij Eglantier Hifi. 

Naim Muso eenvoudig bedienbaar met app

Naim Muso pakt uit met een uiterst eenvoudige installatie en bediening. Om de Naim Muso draadloos te installeren, druk je op de configuratieknop waarbij de verschillende Naim Muso’s de WIFI-instellingen zullen overnemen van je smart device. Heel handig is ook dat de Naim Muso breed bestuurbaar blijft aan de hand van een app, afstandsbediening en een fysieke knop op het toestel zelf. Het is ook mogelijk om de meeste functies van je Naim Muso te bedienen zoals iRadio aan de hand van een bedieningswiel met geïntegreerde aanraakgevoelige bediening. De Naim Muso kan bediend worden met een speciale app voor zowel IOS als Android. Via de Naim Control app kan je onder meer muziek opvragen per artiest, genre of album. Zo stel je eenvoudig afspeellijsten samen, wordt multiroom-muziek geactiveerd en regel je eenvoudig het volume en de lichtinstellingen.

Naim Muso met spraakmakend design

De Naim Muso luidsprekers getuigen van puur maatwerk. De bouwkwaliteit en afwerking van de Naim Muso zijn eenvoudigweg indrukwekkend. Het design van de Naim Muso luidspreker is zorgvuldig ontworpen en voorzien van een handig draagsysteem. De Naim Muso wordt getypeerd door een strak en draadloos design waarbij de WIFI antennes en koellichamen mooi verborgen zijn. De Naim Muso wordt standaard geleverd met een klassiek zwarte luidsprekergrille. Maar deze is volledig aanpasbaar aan de ruimte zodat uw Naim Muso een heel geliefd interieuritem wordt. Zo is er naast Classic Black, ook keuze uit Deep Blue, Vibrant Red en Burnt Orange. Verder springt de Naim Muso eruit dankzij een prachtige verlichting. Het uitgekiende verlichtingssysteem rond het touch panel is niet alleen handig maar ook een mooi design element.

Neem snel een kijkje naar het kwalitatieve hifi-aanbod bij Eglantier Hifi, online of in de winkel. In ons aanbod vind je onder meer Rega Planar 3, Sennheiser koptelefoon, Bowers & Wilkins, Naim Muso, Naim Uniti Atom en de Bluesound Node 2i natuurlijk.