Naim Muso biedt kwalitatieve muziekprestaties

Kwalitatieve multiroom-sound

Naim Muso met bijzondere eigenschappen

De Naim Muso is voorzien van Airplay 2, Bluetooth en UPnP. Met deze functionaliteiten wordt een draadloze verbinding met je muziek mogelijk. Via Airplay 2 is het mogelijk muziek te streamen vanaf iPhone, iPad of iPod. Via Universal Plug ’n Play is het mogelijk om muziek te streamen van je pc, mac of netwerk in hoge resolutie. Ook TIDAL streaming service integratie voor een hoge geluidskwaliteit is mogelijk met de Naim Muso. Daarnaast biedt de Naim Muso v-Tuner iRadio, toegang tot internetradio en Spotify Connect aan. Verder horen onder de functionaliteiten van de Naim Muso luidspreker: USB om muziek te spelen vanaf niet alleen iPhone, iPad en iPod maar ook van MP3 spelers en zelfs USB-sticks, alsook digitale input voor het afspelen van muziek vanaf TV, CD-spelers of zelfs game consoles. Ten slotte vormen de multiroom-muziekmogelijkheden één van de belangrijkste functionaliteiten van de Naim Muso.

Naim Muso voor een multiroom-muziekervaring

Naim Muso is beschikbaar per stuk maar is ook perfect combineerbaar. De verschillende Naim Muso-producten kunnen eenvoudig met elkaar gecombineerd worden voor het creëren van een ultieme multiroom-ervaring. Zo is het mogelijk om de verschillende units te synchroniseren om zo dezelfde muziek tegelijk af te spelen in verschillende kamers. Met Naim Muso breng je de muziek tot leven in alle kamers van de woning. Wanneer Naim Muso dus gecombineerd wordt met andere draadloze muzieksystemen wordt de ultieme multiroom-muziekervaring mogelijk gemaakt.

Naim Muso is een modern draadloos luidsprekersysteem met WIFI. Zoals van Naim verwacht kan worden, brengt Naim Muso een uitstekende geluidskwaliteit omhuld door een prachtig design. Ontdek snel de uitmuntende kwaliteiten van Naim Muso bij Eglantier Hifi. 

Naim Muso eenvoudig bedienbaar met app

Naim Muso pakt uit met een uiterst eenvoudige installatie en bediening. Om de Naim Muso draadloos te installeren, druk je op de configuratieknop waarbij de verschillende Naim Muso’s de WIFI-instellingen zullen overnemen van je smart device. Heel handig is ook dat de Naim Muso breed bestuurbaar blijft aan de hand van een app, afstandsbediening en een fysieke knop op het toestel zelf. Het is ook mogelijk om de meeste functies van je Naim Muso te bedienen zoals iRadio aan de hand van een bedieningswiel met geïntegreerde aanraakgevoelige bediening. De Naim Muso kan bediend worden met een speciale app voor zowel IOS als Android. Via de Naim Control app kan je onder meer muziek opvragen per artiest, genre of album. Zo stel je eenvoudig afspeellijsten samen, wordt multiroom-muziek geactiveerd en regel je eenvoudig het volume en de lichtinstellingen.

Naim Muso met spraakmakend design

De Naim Muso luidsprekers getuigen van puur maatwerk. De bouwkwaliteit en afwerking van de Naim Muso zijn eenvoudigweg indrukwekkend. Het design van de Naim Muso luidspreker is zorgvuldig ontworpen en voorzien van een handig draagsysteem. De Naim Muso wordt getypeerd door een strak en draadloos design waarbij de WIFI antennes en koellichamen mooi verborgen zijn. De Naim Muso wordt standaard geleverd met een klassiek zwarte luidsprekergrille. Maar deze is volledig aanpasbaar aan de ruimte zodat uw Naim Muso een heel geliefd interieuritem wordt. Zo is er naast Classic Black, ook keuze uit Deep Blue, Vibrant Red en Burnt Orange. Verder springt de Naim Muso eruit dankzij een prachtige verlichting. Het uitgekiende verlichtingssysteem rond het touch panel is niet alleen handig maar ook een mooi design element.

Neem snel een kijkje naar het kwalitatieve hifi-aanbod bij Eglantier Hifi, online of in de winkel. In ons aanbod vind je onder meer Rega Planar 3Sennheiser koptelefoonBowers & WilkinsNaim MusoNaim Uniti AtomChord Mojo en de Bluesound Node 2i natuurlijk.