Naim

Al meer dan 40 jaar maakt Naim Audio hoogwaardige audioproducten die aansluiten bij de wensen van muziekliefhebbers.  De uitmuntende bouwkwaliteit, de mogelijkheid om met losse voedingen de geluidskwaliteit te verbeteren en de consistentie in de productlijn zijn redenen voor velen om te kiezen voor Naim Audio.

Ontdek aanbod Naim

NAIM UNITI all-in-one-spelers

Geïnspireerd door de passie voor muziek en mogelijk gemaakt door 40 jaar ervaring en innovatie introduceerd Naim Audio de nieuwe Uniti range. Het meest geavanceerde all-in-one streaming platform van Naim.

De nieuwe Uniti combineert ongekende digitale technologie met een rijke analoge ziel. Met de Uniti bent u in staat uw gehele muziek collectie te spelen, streamen, rippen en op te slaan in perfecte kwaliteit. Klaar om te gebruiken met de speaker combinatie van uw keuze. U heeft volledige toegang tot uw muziek zonder in te leveren op kwaliteit en dat allemaal vanuit één compact apparaat.

De nieuwe Uniti familie bestaat uit 3 all-in-one spelers: Uniti Nova, Uniti Star en de Uniti Atom. De Uniti Core muziek server maakt de range compleet en stelt u in staat duizenden albums en een backup van uw muziek op te slaan op één locatie. De Uniti apparaten zijn los van elkaar te gebruiken, maar ook te gebruiken als één systeem. Sluit eenvoudig uw speakers aan en geniet van muziek in elke kamer of het gehele huis met de nieuwe Uniti.

Naim Mu-so

De Mu-so en Mu-So Qb van Naim Audio zijn bedoeld voor iedereen die gek is op muziek en de mooie dingen van het leven. Want laten we wel wezen, de Mu-so's mogen gezien worden. Bijzonder is dat dit prachtige ontwerp direct aansluit op de inmiddels welbekende Naim geluidskwaliteit, een lust voor de zintuigen.

De bediening en installatie kan niet simpeler. Pak ze uit, zet hen neer. Als je ze draadloos wil plaatsen druk je op de configuratieknop en de Mu-so's nemen de WIFI instellingen over van je smartdevice. De bediening kan eveneens met een speciale app voor zowel IOS als Android.

Geen zin om alles te bedienen met je smart-device? Niet nodig! Met het bedieningswiel met geïntegreerde aanraakgevoelige bediening, kun je de meeste basic functies bedienen zoals iRadio. De Mu-so wordt geleverd met ir-afstandsbediening en bij de Mu-So Qb's deze optioneel leverbaar.

Waarom Naim?

De uitmuntende bouwkwaliteit, de mogelijkheid om met losse voedingen de geluidskwaliteit te verbeteren en de consistentie in de productlijn zijn redenen voor velen om te kiezen voor Naim Audio.

Door de productie en ontwikkeling in Salisbury (UK) te houden kan de kwaliteit gewaarborgd blijven. Dat dit niet onopgemerkt blijft, blijkt wel uit de diverse prijzen en awards die zij jaarlijks ontvangen. Daarnaast is Naim hofleverancier van Bentley Motors voor het in-car audiosysteem en levert het sindskort zijn Uniti all-in-one-systemen voor Princess Yachts.