Dali

Bij DALI wordt men gedreven door een onversneden passie voor muziek en een eerlijke weergave daarvan in de huiselijke omgeving. De ontwikkeling en verfijning van nieuwe technologieën om het realisme in de entertainment-ervaring thuis te verhogen is het belangrijkste doel in hun zoektocht naar wat volgens hen de beste luidsprekers ter wereld zijn.

Ontdek aanbod Dali

Dali: akoestische top-prestaties in Scandinavisch design

DALI staat voor 'Danish Audiophile Loudspeaker Industries' en ontstond in 1983 uit de grootste hifi-winkelketen in Scandinavië. Dali staat bekend om zijn luidsprekers met uitstekende prestaties en een natuurlijke klank tegen een concurrerende prijs. Zij hadden uit hun ervaring als winkelketen immers vastgesteld dat klanten vaak om een combinatie van afmetingen, vormgeving, prestaties en prijs vroegen, die bestaande merken niet konden bieden. Dankzij hun Noord-Europeese roots wordt het zo populaire Scandinavische design doorgetrokken in hun producten, waardoor deze zo goed integreren in eigentijdse woonkamers. Dit stelt Dali-klanten in staat hoge akoestische verwachtingen te kunnen combineren met producten met een afwerking die vloeiend overgaat in hun interieur.

Het feit dat zowel de ontwikkeling als de productie tot op de dag van vandaag in Denmarken is gebleven draagt alleen maar bij tot de topkwaliteit die je van Dali mag verwachten.

Eenvoudige integratie dankzij Dali technologie

DALI maakt het eenvoudig om je luidsprekers in elke kamer te integreren. Zowel de materialen voor de luidsprekerunits als de toegepaste geometrie zijn gekozen om een brede afstraling in de luisterruimte te creëren. Dezelfde principes zijn toegepast bij het ontwerp van het scheidingsfilter. Het resultaat daarvan is dat je een uitstekend samenhangend geluid zult ervaren, zelfs als je niet midden voor de luidsprekers zit. Dit is belangrijk omdat je zelden echt direct voor je luidsprekers zit als je naar muziek luistert.

 

"Muziek is ons Doel - Technologie is het Middel" - Dali

"Het creëren van het geweldige en authentieke DALI geluid vergt zoveel meer dan een passie voor muziek. Voortdurend onderzoek in de akoestische wetenschap, het ontwikkelen van nieuwe technologieën, het betrokken maken en houden van ons personeel én goed luisteren naar feedback van onze klanten, dát is ons recept. Onze toewijding aan excellentie en eerlijke weergave is in elke DALI luidspreker terug te horen."

In Admiration of Music.

Oberon - Instapserie van Dali

Met de lancering van de DALI OBERON-luidsprekerserie, heeft Dali de beste elementen uit de huidige luidspreker-reeksen gekozen en samengebracht in in een serie die levert audiokwaliteit levert bij een erg toegankelijk uiterlijk.

De DALI OBERON is een doorbraak: het is de eerste instap-luidsprekerserie die DALI's gepatenteerde SMC technologie bevat, die niet-lineaire magnetische vervorming drastisch vermindert - zodat je je favoriete muziek kunt horen zoals je hem nog nooit hebt gehoord. Met nieuwe oversized tweeters, breed afstralende woofers met houtvezel conus en een opmerkelijk Deens kastontwerp is de DALI OBERON een nieuwe maatstaf voor betaalbare audiofiele luidsprekers.

Het is tijd om de magie van muziek opnieuw te ontdekken.

Een stap dichter bij de realiteit

Met de Rubicon-reeks brengt Dali je een stap dichter bij de akoestische realiteit. Al meer dan drie decennia zijn ze toegewijd aan het streven naar klankmatige uitmuntendheid. De Dali Rubicon is een nieuwe mijlpaal in die reis. De Rubico, die volledig wordt ontworpen en vervaardigd in Denemarken, staat op de schouders van de topreeks Epicon en bouwt voort op de innovatieve luidsprekertechnologie om een kamervullende geluidservaring naar een zo groot mogelijk publiek te brengen. Met een eenvoudig, strak en stijlvol design brengt de Rubicon op elegante wijze het gevoel van een live-optreden bij je in huis.