Sumiko

Sumiko phono cartridges bieden de fijnste analoge LP-weergave die beschikbaar is — zoek niet verder voor MM- en MC-elementen die trouw blijven aan wat er in de plaatgroef zit.

Ontdek aanbod Sumiko

Al bijna 40 jaar levert SUMIKO het fijnste assortiment phono cartridges.

Sinds de productie van het eerste Sumiko-element in 1982 heeft Sumiko zich gericht op het creëren van phono cartridges die state-of-the-art technische prestaties combineren met de praktische eisen van uitstekende tracking en een muzikale, niet-vermoeiende sonische presentatie.

Van de budgetvriendelijke Oyster Moving Magnet modellen tot de Low Output Moving Coil Reference cartridge ontwerpen, worden alle Sumiko-cartridges met de hand gebouwd in Japan door bekwame ambachtslieden om uit te blinken in de reproductie van analoge muziek. 

Handgemaakt in Japan.

Van Oyster tot Reference, elke Sumiko phono cartridge wordt met de hand vervaardigd in Yokohama, Japan — dicht bij het water waar onze naamgenoot, de oesters, zich bevinden. We hebben op gehoor de beste materialen geselecteerd die samen zorgen voor prestaties die generaties luisteraars hebben verlicht. Elk ontwerp wordt grondig beluisterd totdat het perfect is. De productie wordt vervolgens uitgevoerd door cartridge-makers van wereldklasse met een gezamenlijk oog voor precisie en kwaliteit. Het resultaat is een volledige horizon van cartridges die zich graag aan je analoge systeem willen voorstellen — we geloven oprecht dat er hier een perfecte cartridge voor jou is.