NAD M10, een plezier voor oor en oog!

NAD_M10_Shelf_Landscape.jpg

De audiowereld maakt een verschuiving door. De beste geluidskwaliteit is nu ook beschikbaar via streaming, niet meer alleen via CD of vinyl. Streamingdiensten klinken niet alleen beter dan voorheen, maar de hele catalogus van opgenomen muziek is binnen handbereik, een groot gemak. Geplande afspeellijsten maken muziek kiezen en ontdekken gemakkelijk en leuk. En de mogelijkheid om je favoriete muziek draadloos in verschillende ruimtes te beluisteren draagt alleen maar bij tot de vreugde. Met de NAD Masters M10 combineert u al deze mogelijkheden met state-of-the-art versterking om er een alles-in-één oplossing van te maken die alleen nog luidsprekers nodig heeft om u te vervoeren naar je favoriete muzikale bestemming.

 

BluOS zorgt voor het hoogste gebruiksgemak van de M10

BluOS is volgens Bluesound en NAD het meest geavanceerde netwerkstreaming- en multiroom-besturingssysteem beschikbaar. Als onderdeel van een groeiend ecosysteem van compatibele producten, integreert BluOS hardware en software voor een onverslaanbare gebruikerservaring. BluOS ondersteunt reeds vandaag de nieuwe standaard voor High Res streaming, Master Quality Authenticated (MQA). Verder biedt BluOS ook meer dan 15 gratis en betaalde abonnementsdiensten aan en ondersteuning van lokaal opgeslagen muziekbibliotheken.

Het toevoegen van extra kamers is eenvoudig en betaalbaar met de Bluesound all-in-one speakers, je hebt immers reeds een Bluesound Flex 2i vanaf €349. Tot slot kan je nog hoogwaardige componenten van NAD, DALI en anderen toevoegen voor een geweldig geluid overal in uw huis.

 

Elegantie

Met het ‘Industrial Design’ van het bekroonde designbureau DF-ID, verhoogt de NAD M10 minimalistisch karakter naar een nieuw niveau van elegantie. De slanke verhoudingen worden versterkt door authentieke materialen, zoals massief geborsteld aluminium en glad glas. Omdat de M10 volledig bedienbaar is via Wi-Fi-verbinding hoeft u eigenlijk de M10 nooit aan te raken. Als je echter de M10 nadert dan lonkt het aanraakscherm met hoge resolutie reeds. De afbeelding verandert van 'now playing' naar 'Controlepaneel' dat vele bewerkingen rechtstreeks vanaf het frontpaneel mogelijk maakt zonder de app te moeten openen. Via het scherm krijgt u ook alle gewenste informatie die u nodig heeft om te kunnen genieten van uw muziek zonder de app.

 

Ongeëvenaarde prestaties

De M10 maakt gebruik van NAD's meest geavanceerde Masters Series-technologie om een geluidskwaliteit te creëren die ongeëvenaard is. HybridDigital-versterking met de opmerkelijke HipherX nCore-versterking biedt ultramoderne prestaties en de mogelijkheid om veeleisende luidsprekers aan te sturen. De M10 is met zijn digitale versterker zeer efficiënt en opmerkelijk krachtig en kan de meest subtiele muzikale details weergeven met ongekend realisme voor deze prijsklasse. Moeiteloze dynamiek en de volledige afwezigheid van elektronische ruis zijn kenmerken van deze geavanceerde technologie.

 

Eenvoudige integratie in de slimme woning van vandaag

Men heeft bij NAD veel moeite gedaan om de M10 volledig compatibel te maken met alle toonaangevende smart home-systemen van toonaangevende bedrijven zoals Apple, Crestron, Control4, Lutron en vele anderen. Dit betekent dat je naast je verlichting, tinten, HVAC en beveiliging, je BluOS muzieksysteem voor meerdere kamers naadloos kunt besturen via een gemeenschappelijke interface. Al deze integraties zijn gecertificeerd voor een betrouwbare werking. Er is een aangepaste BluOS-app voorzien voor iOS- en Android-tablets en -telefoons, evenals desktopbesturing van Windows en Apple OS.

 

De M10 mag niet alleen gehoord maar ook gezien worden

De NAD Masters M10 vertegenwoordigt een nieuw soort High End Audiosysteem dat niet alleen luxueus en slank is, maar ook zeer discreet. Het kan dezelfde functies uitvoeren waarvoor voorheen een rack vol componenten nodig was. De elegante M10 neemt weinig ruimte in en kan zelfs worden weggestopt. Het mooie ontwerp en het kleurrijke display zullen u mogelijk echter aanmoedigen om de M10 een centrale plaats in uw luisterruimte toe te wijzen!