Escape, een muzikale wereld zonder kabels!

shutterstock_145678847_V2.jpg

Draagbare audioapparaten hebben de manier veranderd waarop we naar muziek luisteren. Telefoons en tablets zijn nu onze primaire muziekbron geworden.

Voor muziekliefhebbers die op zoek zijn naar verbluffende geluidskwaliteit op het terras of in de tuin, zonder het ongemak van draden, zijn er tot op heden slechts kleine carry-on tot middelgrote draagbare luidsprekers beschikbaar. Exact daarvoor werd de P9 ontwikkeld, een high-end draadloze luidspreker met verbluffende prestaties. Perfect voor bij uw BBQ, tuinfeest of lange, warme zomeravonden op het terras. 

Met trots stellen wij deze oplossing aan u voor!

 

Hoogwaardig draadloos luidsprekersysteem

De Escape P9 staat voor een hedendaagse tijdloze look dankzij het gebruik van duurzame en luxueuze materialen. Zowel discreet als zeer decoratief, past perfect bij alle interieur- als exterieurstijlen. 
Verder is de P9 volledig weerbestendig en dus ideaal voor in de tuin, op het terras of langs het zwembad. Dankzij het slanke design en handgreep beschikt u over een hoogwaardig draagbaar luidsprekersysteem.

 

360° geluidsplezier

Hoogwaardige geluidskwaliteit wordt voorzien door vier luidsprekers in 360° geplaatst voor een omnidirectioneel geluid, terwijl de 8" subwoofer een zowel diepe als krachtige bas weergeeft.
 

Afwerking 

De stijlvolle grill, beschikbaar in zwarte, witte en beige uitvoering, past dankzij zijn natuurlijke uitstraling zowel perfect bij elke moderne als klassieke terras set.

 

8 uur autonomie

Krachtige oplaadbare batterij van een nieuwe generatie opgebouwd uit lithium-ijzer fosfaat (LiFePo4) voor 8 uur draadloos luisterplezier.

 

Draadloze weergave

Dankzij de ondersteuning van Bluetooth 4.2 streamt u uw favoriete muziek draadloos van op uw smartdevice of tablet, rechtstreeks vanuit uw Android of iOS toestel, of via de op maat gemaakt app.