Bowers & Wilkins Formation: Draadloos geluid met Hi-fi kwaliteit

High--FormationDuoBlackCoupleListening.jpg

De befaamde audiokwaliteit van Bowers & Wilkins is nu beschikbaar in een draadloos audiosysteem voor geluid in het hele huis. Exclusieve draadloze Formation-technologie zorgt voor een meeslepend en prachtig hifi geluidsbeeld.  Laat u overtuigen van Formation by Bowers & Wilkins

Draadloze audiosystemen zijn de nieuwe standaard voor gemak en connectiviteit in het hele huis.  Maar vaak leidt dit tot compromissen – lagere kwaliteit en onderbrekingen in het geluid. Maak kennis met de Bowers & Wilkins Formation® Suite – het eerste multi-room systeem dat voldoet aan de veeleisende standaarden van Bowers & Wilkins. Exclusieve draadloze Formation®-technologie combineert perfecte luidsprekersynchronisatie op basis van een eigen mesh-netwerk en een toonaangevende streaming-functionaliteit van 96 kHz/24-bit. Dit garandeert een meeslepend, prachtig hifi-geluidsbeeld. Het herdefinieert de norm en blijft tevens trouw aan onze baanbrekende innovatie. Ontdek de Highest Form of Sound™ met de nieuwe Formation® producten:

Formation Duo – met onze gepatenteerde Carbon Dome tweeter-on-top technologie en hetzelfde Continuum-conusmateriaal als in de legendarische 800 Serie Diamond-luidsprekers ervaart u bekabelde hifi-kwaliteit, maar dan draadloos*.

Formation Wedge – een uniek ontwerp met een luidsprekeropstelling onder een hoek van 120 graden creëert een breed stereobeeld voor een kamervullende geluidservaring. 

Formation Bar – gebaseerd op onze legendarische luidsprekers is elke driver optimaal gepositioneerd om een breed en vol geluidsbeeld voor muziek en films te creëren.

Formation Bass – tegenover elkaar geplaatste drivers, krachtige versterkers en Dynamic EQ bieden een nauwkeurige basweergave en een laagweergave zonder vervorming.

Formation Audio – onze gepatenteerde draadloze Formation-technologie verandert een traditioneel hifi-systeem in een hifi-streaming systeem voor een geluidservaring met het beste van beide werelden. 

Interesse in deze producten? Vraag een vrijblijvende demonstratie aan via ons contactformullier!