Naim Mu-So 2 - Excellence Remastered

Muso2-Black-2.jpg

Vijf jaar na de lancering van de originele Mu-So krijgen we vandaag een Naim Mu-so 2e generatie. Hoewel de baanbrekende Mu-so de concurrentie steeds heeft bijgehouden, was er natuurlijk toch nog ruimte voor verbetering - niet in de laatste plaats in de snel veranderende wereld van draadloze audio in meerdere kamers.

 

Het Naim streamingplatform

In het hart van Mu-so is 2nd Generation het muziekstreamingsplatform van Naim, over 3 jaar tijd ontwikkeld door 25 ingenieurs om de allerbeste prestaties te bieden, of het nu gaat om het spelen van je eigen digitale muziekverzameling, een wereld van internetradio of muziekstreamingservices zoals TIDAL en Spotify. Deze veelgeprezen innovatie is uniek te vinden in Naim-muziekstreamingproducten, zoals het Uniti-assortiment en speciale netwerkspelers, waaronder het vlaggenschip ND 555.

 

 Verbeterde functieset

Mu-so 2de generatie zit boordevol vernieuwende prestaties, functies en functionaliteitsupgrades. Op die manier geniet je van je muziek, op elke manier die je wilt. Uiteraard blijven functionaliteiten zoals Spotify Connect, Tidal, Bluetooth en internetradio beschikbaar. Nieuw aan deze speler zijn oa. AirPlay 2, de HDMI ARC aansluiting, wekkerradio en verbeterde afstandsbediening.

 

 95% opnieuw ontworpen

Het toestel ziet er misschien hetzelfde uit buiten, maar binnen Mu-so 2e generatie zijn de meeste componenten geüpgraded om de prestaties te verbeteren. Ook de hoogwaardige aluminium behuizing komt nu in een nieuwe, gepolijste grijze afwerking. Het ontwerp van de behuizing is opnieuw ontworpen om 13% meer intern volume te creëren, waardoor diepere, betere bassen mogelijk zijn. Zowel de kastversteviging als het schot zijn opnieuw ontworpen voor verbeterde stijfheid, die trillingen onderdrukt en regelt.

De onderscheidende koelribben zijn nu compacter, terwijl ze nog steeds ultra-effectief zijn en blijven voorzien van door Naim gepatenteerde technologie die discreet de wifi-antenne bevat.

 

Vanaf eind mei is dit prachtige product ook te vinden in onze showroom, plan alvast uw demonstratie via het contactformulier!