Bowers & Wilkins introduceert nieuwe lijn innovatieve draadloze hoofdtelefoons

High--PX7ListeningPeople-Silver.jpg

Vier verschillende modellen voor elke luistervoorkeur

Bowers & Wilkins onthult vandaag een nieuwe lijn draadloze hoofdtelefoons. De serie bestaat uit vier verschillende versies, elk met eigen draagstijl en op maat ontworpen technologie: de PI3 in-ears en PI4 in-ears, PX5 on-ear en als vlaggenschip de Bowers & Wilkins PX7 over-ear koptelefoon. Dit biedt een hoogwaardige optie voor elke luistervoorkeur. Innovatieve functies zoals aptX Adaptive-technologie garanderen een streamingkwaliteit in hoge resolutie voor de beste audio prestaties. De PX7, PX5 en PI3 zijn beschikbaar vanaf medio oktober. De PI4 zal vanaf januari 2020 beschikbaar zijn.

Elk paar heeft op maat ontworpen drivers die zijn ontwikkeld voor de verschillende draagstijlen van de hoofdtelefoons. Van de 43mm-drivers in de premium Bowers WIlkins PX7 tot de exclusieve dubbele hybride drivers in de sportieve in-ear PI3. “Door onze eigen drivertechnologie toe te passen en te combineren met de nieuwe aptX Adaptive-technologie van Qualcomm, creëren we de meest realistische, hifi-soundstage die op de markt verkrijgbaar is, waardoor het geluid klinkt zoals in de studio,” zegt Tim Johnston van de Headphone Business Unit bij Bowers & Wilkins. "We hebben hard gewerkt om een lijn hoofdtelefoons te creëren die muziek laat klinken zoals de artiesten het bedoeld hebben." De nieuwe lijn hoofdtelefoons zullen de eerste commercieel beschikbare aptX Adaptive sync apparaten zijn. Deze technologie maakt hoge resolutie draadloze streamingkwaliteit van 24/48-bits mogelijk.

 

 Bowers & Wilkins PX7 Wireless over-ear hoofdtelefoon met Active Noise Cancellation

  • Het meest premium model: over-ear oorschelpen voor de meest meeslepende soundstage en complete noise-cancellation. De beste noise cancelling headphones van 2020.
  • Snelle oplaadtijden met USB-C en maximaal dertig uur luisteren met ANC na één keer opladen. Met een quick-charge van vijftien minuten kan de batterij weer vijf uur mee.
  • Afstandssensoren ingebouwd in de oorschelpen; de muziek pauzeert wanneer de oorschelpen worden opgetild en de muziek hervat als ze terug om het oor worden geplaatst.

 De PX7 is naar verwachting leverbaar vanaf half oktober en heeft een adviesprijs van €399,99


Bowers & Wilkins PX5 Wireless on-ear hoofdtelefoon met Active Noise Cancellation

  • Het beste van alle werelden: het kleinere en lichtere on-ear ontwerp zorgt ervoor dat de gebruiker zich bewust is van de omgeving. De Adaptive Active Noise Cancellation-technologie maakt het wel mogelijk om ongewenst geluid blokkeren.
  • Snelle oplaadtijden met USB-C, maximaal 25 uur luisteren na één keer opladen. Met een quick-charge van vijftien minuten kan de batterij weer drie uur mee.
  • De hoofdtelefoon is voorzien van zes microfoons om storend omgevingsgeluid te filteren. Daardoor blijft de gebruiker zijn eigen stem goed horen om op natuurlijke wijze te blijven praten en kraakheldere telefoongesprekken te voeren.

 De PX5 is naar verwachting leverbaar vanaf half oktober en heeft een adviesprijs van €299,99


 PI4 Wireless in-ear hoofdtelefoon met Active Noise Cancellation 

  • Het gemak van een in-ear maar dan met Adaptive Active Noise Cancellation.
  • Snelle oplaadtijden met USB-C, lange batterijduur voor maximaal 10 uur luisteren na één keer opladen. Met een quick-charge van vijftien minuten kan de batterij weer 3 uur mee.
  • Magnetische oordopjes die de muziek pauzeren als ze aan elkaar vastklikken, haal ze weer los en de muziek start weer waar je was gebleven.

 De PI4 is naar verwachting leverbaar vanaf januari 2020 en heeft een adviesprijs van €299,99


 PI3 wireless in-ear hoofdtelefoon

  • Exclusieve hybride dubbele drivers in combinatie met afzonderlijke versterkers, verpakt in een klein, sportief in-ear model
  • Snelle oplaadtijden met USB-C, lange batterijduur voor maximaal acht uur luisteren na één keer opladen. Met een quick-charge van vijftien minuten kan de batterij weer 2 uur mee.
  • Flexibele siliconen nekband en magnetische oordopjes voor een licht gewicht en het voorkomen van slijtage.

De PI3 is naar verwachting leverbaar vanaf half oktober en heeft een adviesprijs van €199,99