Meze Audio 99 Classics, elke hoofdtelefoon uniek

19Meze_99Classics_WalnutGold_style.jpg

Bij Eglantier Hifi zijn we continu op zoek naar unieke producten die ons gamma kunnen verrijken. De Meze Audio hoofdtelefoons zijn zo'n producten die wij met de grootste zorg voor onze klanten hebben geselecteerd. In de huidige markt van bluetooth en noise cancelling headphones, zijn wij nog op zoek naar een extra klassiek hoofdtelefoon merk dat met de grootste zorg en visie wordt ontwikkeld en waarbij hoge geluidskwaliteit aan de basis ligt. 

Meze Audio is opgericht in 2011 in Baia Mare, Roemenië. Ze zijn klein begonnen met het verwerven van kennis door te experimenteren met onderdelen die al op de markt zijn, te zoeken en te onderzoeken naar de juiste materialen en technische oplossingen in de zoektocht naar het perfecte geluid en gevoel. Hun doorbraakjaar was 2015, toen na vele jaren van ontwikkeling de 99 Classics werden gelanceerd. Ze blijven prijzen en nominaties ontvangen die de verwachtingen van iedereen overtreffen. Vandaagworden alle Meze modellen, koptelefoons en oortelefoons, vanaf nul af in eigen beheer ontwikkeld, in de geest van onze oorspronkelijke 'compromisloze' visie.

Het doel bij de ontwikkeling van de Meze 99 Classics was om een soort luisterervaring te bereiken die deuren zou openen voor de nieuwkomer-audioliefhebbers, om meer mensen kennis te laten maken met de wereld van hoge geluidskwaliteit via een premium hoofdtelefoon tegen een redelijke prijs. Maar bovenal was het om een koptelefoon met ziel te maken. Dankzij een uniek concept met houten oorschelpen en de meest duurzame componenten slaagt Meze Audio er in een hoofdtelefoon met hoge geluidskwaliteit in de markt te zetten aan een prijspunt van €299. Met de 99 Neo koopt u reeds een Meze Audio hoofdtelefoon vanaf het prijspunt van €199.

Met de Empyrean hoofdtelefoon mengt Meze zich ook in de Champions League van de bedrade hoofdtelefoons. Met een mix van de allerbeste materialen, voortreffelijk vakmanschap en detaillering die onmiskenbaar Meze is, wordt de Empyrean erkent als een van de meest technologisch innovatieve vlakke magnetische hoofdtelefoons ter wereld. 

“Empyrean is geboren uit passie, nieuwsgierigheid en innovatie. Als bedrijf hebben we ons de vrijheid gegeven om te experimenteren en risico's te nemen op zoek naar het perfecte geluid. Om iets echt opmerkelijks te genereren, moet je het durven te verkennen, en dat is wat we met Empyrean hebben gedaan. We hebben de industrienormen gepusht en verfijnd en een echte game-changer voor audiofielen bereikt." - Antonio Meze, hoofdontwerper en oprichter Meze Audio

De hoofdtelefoons van Meze Audio zijn in onze showroom te beluisteren, met uw eigen bron of eventueel via een degelijk hoofdtelefoonversterker of draagbare Chord Mojo die wij telkens beschikbaar hebben voor demonstraties.