Audiovector.. A new kid on the block?

7097_R_3_Handmade_b_w.jpg

Recent zijn wij begonnen met Audiovector te verdelen in de winkel en op de webshop.

Audiovector is een luidsprekermerk met een andere filosofie dan de meeste fabrikanten. Waar je bij een ander merk nieuwe speakers moet kopen wanneer je wilt upgraden kun je bij Audiovector je bestaande speakers opwaarderen.

Voor meer dan 40 jaar heeft Audiovector luidsprekers ontworpen en handgemaakt in Denemarken.

AUDIOVECTOR IS NOG STEEDS EEN FAMILIE-BEDRIJF DAT GELOCALISEERD IS IN KOPENHAGEN DENEMARKEN.

Audiovector HANDMADE IN DENMARK SINCE 1979

 AUDIOVECTOR IS EEN LUIDSPREKER FAMILIE BEDRIJF DAT GESPECIALISEERD IS IN GEADVANCEERDE EN INNOVATIEVE GELUIDSTECHNOLOGIE. ZE VOORZIEN ENKEL DE BESTE HIGH END AUDIO VOOR DE MEEST VEELEISENDE MUZIEK LIEFHEBBER. INNOVATIE EN TRADITIE GAAN HAND IN HAND OM DE MEEST UITSTEKENDE PRODUCTEN EN UNIEKE LUISTER ERVARINGEN.

 

THE R-SERIES ARRETÉ AMT TWEETER

DE BESTE DAT ZE OOIT HEBBEN GEMAAKT. NU ONDERSTEUEN ZE EEN GEINTEGREERDE ACOUSTISCHE LENS, DAT DE VERSPREIDING VERBETERD, IMPULSIE REACTIE EN DE INTEGRATIE VAN DE MIDRANGE DRIVER. IN COMBINATIE MET SEC TREBLE CONCEPT, HET LEVERT DAARDOOR EEN BREEDER, DIEPER, HOGER EN MEER NATUURLIJKE SOUNDSTAGE DAT OVERLADEN IS MET DETAILS.

 CARBON FIBER TERMINAL PLATE

 OP DE ARRETÉ MODELEN, DE VERBINDENDE ONDERDELEN ZIJN GEMONTEERD OP EEN CARBONVEZEL TERMINAL PLAAT, WANT CARBONVEZEL ELIMINEERT INTERACTIE MET DE CROSSOVER COMPONENTEN DIE VERBONDEN ZIJN VOOR DIRECTIE CONNECTIE. HET RESULTAAT IS EEN OPENER GELUID.

 AUDIOVECTOR CARBON DRIVERS

 DOOR HET GEBRUIK VAN EEN HIGH END MEMBRAAM BESTAANDE UIT KRUISLINGS GEWEVEN VEZELS DIE GESANDWITCHD ZIJN MET HOUT RESIDU, ZIJN DE NIEUWE MEMBRAMEN HET FUNDAMENT VAN MEER DYNAMIEK, MEER GEDETAILIEERDE GELUID VAN DE NIEUWE R-SERIE TITANIUM STEMMEN SPOEL DRIVE UNITS

AUDIOVECTOR SEC SOUNDSTAGE ENHANCEMENT CONCEPT

 EEN TECHNOLOGIE, DAT HET MOGELIJK MAAKT OM DE SPREIDING TE VERBETEREN, EEN LAGERE COMPRESSIE EN DAT CREEERT EEN GROTERE SOUNDSTAGE IN DE AL DE 3 DIMENSIE’S. DEZE TECHNOLOGIE IS ONTWORPEN DOOR AUDIOVECTOR OM EEN MEER NATUURLIJKE EN GEARTICULEERDE WEERGAVE TE HEBBEN.

 

AUDIOVECTOR FREEDOM GROUNDING®

DEZE TECHNOLGIE IS EIGENDOM VAN  AUDIOVECTOR. DIT ELIMINEERT DE FEEDBACK DISTORTIE IN DE MANDEN VAN DE DRIVERS EN LAAT TOE VOOR MEER DETAIL, MEER ACCURATIE. IN HET KORT: EEN MEER AUTHENTIEKE MUZIKALE ERVARING. EEN EIGEN APARTE CROSSOVER DIRIGEERT DE FEEDBACK SIGNALEN TOT PERFECTIE EN STUURT HEN MET AARDING PIN TERUG HET CIRCUIT I

 

A SOLID PLINTH WITH IMPROVED AIRFLOW

 ALLE R-SERIES LUIDSPREKERS HEBBEN EEN GEKANTELDE PLINT. DIT ZORGT ER VOOR DAT ER GEEN GELUIDSGOLVEN ZIJN IN DE LUIDSPREKER. OOK ZORGT DIT VOOR EEN ELEGANTE UITSTRALING VAN DE LUIDSPREKER. AUDIOVECTOR ZET HEN OP HOGE HIELEN HIERDOOR. DE PLINTEN HEBBEN EEN INGEBOUWDE STALEN VEER DAT DE SPIKES MOOI RECHT HOUD WAARDOOR AL DE TRILLINGEN NIET IN DE VLOER VERDWIJNEN. HET RESULTAAT IS EEN MOOIER EN CORRECTER GELUID