Draadloze speakers naar keuze bij Eglantier Hifi

Eindeloos keuze bij Eglantier Hifi

Draadloze speakers populair in gebruik

De vraag naar draadloze speakers is, net zoals bij andere draadloze toestellen, behoorlijk te noemen. Maar wat begrijpen we nu precies onder draadloze speakers? Draadloze speakers zijn luidsprekers die muziek draadloos overdragen via bluetooth of wifi bijvoorbeeld. Voor hun energievoorziening kan het dus wel nog perfect dat draadloze speakers soms nog met kabel werken. Evenredig met de vraag is ook het aanbod draadloze speakers dat een ruime keuze in soorten en maten biedt. Er bestaan diverse soorten draadloze speakers die op verschillende manieren verbinden.

Portable draadloze speakers

Populair zijn de portable draadloze speakers. De portable draadloze speakers zijn zoals de naam al zegt goed draagbaar en dus makkelijk verplaatsbaar en mee te nemen onderweg. Doordat ze werken op batterijen is geen elektriciteitsnetwerk meer nodig. Doordat ze vooral muziek afspelen vanop je smartphone zijn ze veelal voorzien van Bluetooth om te verbinden. Met Bluetooth bedraagt het bereik van draadloze speakers maximaal 5 meter.  

Muziek draadloos afspelen en overal genieten van jouw favoriete muziek? Het kan met draadloze speakers die grenzeloos luisterplezier weten te bieden. Bepaal welke draadloze speakers best beantwoorden aan de noden en geniet van perfect multiroom-geluidssysteem zonder bekabeling maar met de perfecte muzikale mogelijkheden.

Draadloze speakers met Apple Airplay en PlayDirect

Met Apple Airplay kan via wifi verbinding worden gemaakt tussen de draadloze speakers en een Apple product wat heel stabiel werkt ter plaatse. Wanneer de draadloze speakers voorzien zijn van Apple Airplay met PlayDirect kunnen de draadloze speakers via een eigen netwerk werken.

Draadloze speakers met docking

De draadloze speakers met docking station kunnen draadloos muziek afspelen, maar zijn ook voorzien van een ingebouwd docking station voor je tablet, smartphone of mp3-speler.

Draadloze speakers voor binnenskamers

Draadloze speakers voor in huis dienen een hoge geluidskwaliteit te leveren, kamervullend te werken en te beschikken over een mooi design. Dergelijke draadloze speakers zijn zowel groot in volume als in vermogen. Veelal kunnen deze draadloze speakers wel op het elektriciteitsnetwerk aangesloten worden. Draadloze speakers met wifi beschikken over een behoorlijk groot bereik, maar wel binnen het thuisnetwerk.

Draadloze speakers met eigen netwerk

Draadloze netwerk speakers die rechtstreeks op je draadloze wifi netwerk kunnen aangesloten worden, kunnen zo in huis met elkaar verbonden worden en samenwerken. Op deze manier kunnen ze overal muziek afspelen naar keuze indien gewenst. 

Kom gerust langs bij Eglantier Hifi wanneer je goede geschikte draadloze speakers wil kopen. Wij helpen je graag verder met vakkundig advies bij het kiezen van nieuwe draadloze speakers