Draadloze speakers om altijd en overal van muziek te genieten

Ruim aanbod bij Eglantier

Draadloze speakers of multiroom speakers

Draadloze speakers kunnen geïntegreerd worden in een draadloos netwerk en kunnen gecombineerd worden met andere apparaten op dit netwerk. Het is heel eenvoudig om je draadloze speakers te verbinden met je smartphone of tablet. Maar het is ook mogelijk om sommige luidsprekers tot een stereopaar te koppelen voor het creëren van een nog voller en sterker geluid. Zo zijn sommige draadloze speakers voorzien op het maken van complete draadloze luidsprekersystemen. Zo kan men starten met één draadloze speakers om nadien verder uit te breiden met meerdere draadloze speakers in diverse ruimtes. Deze draadloze speakers kunnen dus uitgebreid worden met meerdere speakers tot een multiroom-systeem. Daarom worden draadloze speakers ook soms multiroom speakers genoemd. Op die manier kan je in verschillende ruimtes dezelfde of verschillende muziek afspelen aan een verschillend volume. 

Draadloze speakers met ruim aanbod

Intussen is er reeds een groot aanbod draadloze speakers op de markt van uiteenlopende bekende merken. Multiroom speakers vind je van diverse bekende merken. Ben je op zoek naar kwalitatieve draadloze speakers van topmerken, dan vind je bij Eglantier Hifi een ruim aanbod aan draadloze luidsprekers. Wij bieden draadloze speakers van onder meer de merken Bluesound, Dali, HEOS by Denon, KEF en Naim. 

Een draadloze speaker is zoals de naam zegt een speaker die draadloos muziek kan afspelen. Sommige draadloze speakers beschikken zelfs over een batterij om draadloos te kunnen spelen. Zowel speakers met draad als zonder draad kunnen in de mogelijkheid zijn om draadloos muziek te streamen. Met draadloze speakers kan je overal van je favoriete muziek genieten. Het bereik van een draadloze speaker kan wel variëren. Met een Bluetooth luidspreker is het beriek beperkt tot 5m, daar waar met Wifi verbonden luidsprekers een veel groter bereik hebben binnen je thuisnetwerk. 

Draadloze speakers voor in huis of op verplaatsing

Er bestaan verschillende soorten draadloze speakers. Sommige draadloze speakers zijn voornamelijk voor gebruik in huis, andere voor op verplaatsing.

Draadloze speakers voor in huis

Draadloze speakers voor in huis worden getypeerd door een hoge geluidkwaliteit. Verder beschikken ze over diverse streaming mogelijkheden en een mooi design voor in je interieur. Daarnaast zijn er ook kwalitatieve draadloze speakers voor het maken van een geavanceerd kwalitatief draadloos home cinema systeem. Sommige draadloze speakers zijn sterk verbonden met je smartphone of tablet en dienen deels ook als oplader.

Draadloze speakers voor op verplaatsing

Draadloze speakers voor op verplaatsing zijn meestal uitgerust met een afgesloten behuizing die eenvoudig draagbaar is. Meestal wordt de muziek verzonden vanaf een smartphone of tablet via Bluetooth. Draadloze speakers kunnen verschillen in geluidskwaliteit. Doorsnee beschikken Wifi draadloze speakers voor in huis over een hogere kwaliteit dan draadloze speakers voor op verplaatsing die via een eenvoudige Bluetooth verbinding werken.

Reken gerust op het vakkundige advies van ons gespecialiseerde team bij Eglantier Hifi. Zo helpen wij u graag verder om de juiste draadloze speakers en inbouwluidsprekers te kiezen voor het creëren van een multiroom-muzieksysteem.