Draadloze speakers om altijd en overal van muziek te genieten

Een draadloze speaker is zoals de naam zegt een speaker die draadloos muziek kan afspelen. Sommige draadloze speakers beschikken zelfs over een batterij om draadloos te kunnen spelen. Zowel speakers met draad als zonder draad kunnen in de mogelijkheid zijn om draadloos muziek te streamen. Met draadloze speakers kan je overal van je favoriete muziek genieten. Het bereik van een draadloze speaker kan wel variëren. Met een Bluetooth luidspreker is het beriek beperkt tot 5m, daar waar met Wifi verbonden luidsprekers een veel groter bereik hebben binnen je thuisnetwerk. 

Draadloze speakers voor in huis of op verplaatsing

Er bestaan verschillende soorten draadloze speakers. Sommige draadloze speakers zijn voornamelijk voor gebruik in huis, andere voor op verplaatsing.

-       Draadloze speakers voor in huis

Draadloze speakers voor in huis worden getypeerd door een hoge geluidkwaliteit. Verder beschikken ze over diverse streaming mogelijkheden en een mooi design voor in je interieur. Daarnaast zijn er ook kwalitatieve draadloze speakers voor het maken van een geavanceerd kwalitatief draadloos home cinema systeem. Sommige draadloze speakers zijn sterk verbonden met je smartphone of tablet en dienen deels ook als oplader.

-       Draadloze speakers voor op verplaatsing

Draadloze speakers voor op verplaatsing zijn meestal uitgerust met een afgesloten behuizing die eenvoudig draagbaar is. Meestal wordt de muziek verzonden vanaf een smartphone of tablet via Bluetooth. Draadloze speakers kunnen verschillen in geluidskwaliteit. Doorsnee beschikken Wifi draadloze speakers voor in huis over een hogere kwaliteit dan draadloze speakers voor op verplaatsing die via een eenvoudige Bluetooth verbinding werken.

Reken gerust op het vakkundige advies van ons gespecialiseerde team bij Eglantier Hifi. Zo helpen wij u graag verder om de juiste draadloze speakers en inbouwluidsprekers te kiezen voor het creëren van een multiroom-muzieksysteem.