Welke filter heeft de Chord Qutest?

Chord Qutest heeft twee selectieknoppen aan de voorkant van het apparaat, FILTER en INPUT.
Als u door de vier filteropties bladert door op de ‘filter’-knop te drukken, kunt u de tonale kenmerken van het apparaat subtiel wijzigen. Chord Qutest bereikt dit niet door een eenvoudige equalizing-curve toe te passen, maar op een unieke manier waarbij de FPGA met de data omgaat.

Neutraal (Wit): Ontworpen voor iedereen die het volledige spectrum van audio wil horen, ongeacht de samplefrequentie, deze optie heeft een ultra lineaire frequentie bereik. Dit omvat een 16FS tot 256FS WTA2 filter.

Warm (Oranje): Ontworpen om een beetje warmte aan opnames te geven. Dit is alleen een 16FS WTA1-filter.

Neutraal met HF afloop (Groen):  Ontworpen voor puristen in gedachten die PCM-opnames met hoge samplefrequentie afspelen, deze optie heeft een ultralineaire frequentie bereik met een hoogfrequent filter voorbij 20 kHz om HF-vervorming en ruis van deze opnames te verwijderen. Dit omvat een 16FS tot 256FS WTA2-filter met het HFfilter ingeschakeld.

Warm HF afloop (Rood): Ontworpen om warmte toe te voegen aan opnames. Deze filter is ideaal voor hoge resolutie PCMweergave. Dit is een 16FS-filter maar met een hoogfrequente afloop.

Heeft u nog vragen of wenst u graag extra informatie?

Contacteer ons