Jura S8

Jura kopen doe je bij Eglantier

De Jura S8 is een begrip in de Espresso wereld

De Jura S8 van Jura is een volautomatische koffiemachine uit de Jura S-lijn. De volautomatische machine kan worden gebruikt om een grote verscheidenheid aan koffiespecialiteiten te produceren.

De Jura S8 vol automatische espresso machine is een begrip in de Espresso wereld.  Geen enkele andere vol automatische espresso machine weet de espresso wereld zo te domineren als de Jura S8. 

Jura S8, toch een groot verschil met S8 & E8

De Jura S8 is een High end product welk zich ondanks zijn kleine prijsverschil op grootse wijze verschilt van de instapmodellen Jura E8 en Jura S8

Fenomenaal in compact design

De stijlvolle S-serie in scherp, de S8 sculpturaal design straalt in alle opzichten kwaliteit en precisie uit. Deze S8 verenigt het beste uit de compacte klasse met elementen uit het premiumsegment en weet zelfs te verrassen met een vleugje GIGA. De indrukwekkende diversiteit aan specialiteiten en het meesterlijke koffieresultaat overtuigen zelfs veeleisende fijnproevers. Het bedieningsconcept voldoet aan alle eisen op het gebied van eenvoud en intelligentie. De S8 van JURA creëert een nieuw segment bij volautomaten: het premium-middensegment.

Professional Aroma Grinder


De Jura S8 zorg voor 12,2 %* meer aroma en gelijkblijvend hoge kwaliteit van de gemalen koffie gedurende de gehele levensduur zijn kenmerkend voor de professionele aroma-molen. De Jura S8 zijn geperfectioneerde molengeometrie bereikt de optimale maalcurve. Dat wil zeggen: een hoger aandeel fijne deeltjes in de gemalen koffie garandeert een ideale smaakontplooiing.

 

Tot melkschuim geanimeerd


De Jura S8 staat voor Precisie en kwaliteit tot in het detail: daarvoor staat het karakteristieke design van JURA. De nieuwe Profi-uitloop voor microschuim van de Jura S8 is vervaardigd uit de meest hoogwaardige materialen en is een toonbeeld van de beste look en feel. Speciaal ontwikkeld voor de S8 is de bereiding van koffiespecialiteiten met melk en melkschuim tovert hij latte macchiato & Co. steeds in de beste microschuimkwaliteit. Grafische voorstellingen en moderne animaties op het display maken de bediening eenvoudiger dan ooit tevoren.Tal van ultieme genotsmomentenJ

Het complete spectrum aan specialiteiten van de Jura S8 beginnend van  espresso tot latte macchiato wordt met de stijlvolle Jura S8 in excellente kwaliteit bereid. 15 specialiteiten stromen na aanraking van het touchscreen-kleurendisplay in het kopje. Dat is te danken aan talrijke topinnovaties van de Jura S8. De Professional Aroma Grinder maalt de koffiebonen nog preciezer, twee keer zo snel en dat met volledig behoud van het aroma. Het pulserend extractieproces van de Jura S8 (P.E.P.®) optimaliseert de extractietijd bij korte specialiteiten en garandeert ook bij espresso en ristretto een rijk bouquet aan aroma’s. Dankzij de Jura S8 zijn technologie voor microschuim lukken met melk en melkschuim bekroonde trendspecialiteiten in perfectie.

 

Bedieningscomfort geeft onze tijdgeest een nieuwe wending

De bediening van de Jura S8 is overzichtelijk en comfortabel via het in de koffie-volautomaat geïntegreerde 4,3" grote touchscreen-kleurendisplay met hoge resolutie. Een lichte aanraking op het scherm van de Jura S8 met de vingertopjes volstaat om meteen de favoriete specialiteit in het kopje te doen stromen. De innovatieve bedieningsfilosofie via het imposante scherm overtuigt onmiddellijk dankzij de heldere begrijpelijkheid en sluit geheel aan bij de moderne tijdgeest. Grafische voorstellingen en animaties als leidraad maken de navigatie absoluut zelfverklarend en tonen alle stappen van de bereiding. De Jura S8 brengt u via de kortste weg naar het gewenste doel. Individuele voorkeuren kunnen in slechts enkele stappen worden geprogrammeerd. Een nieuwe naam geven, verplaatsen, kopiëren, verdubbelen – met de S8 is dat in een oogwenk gebeurd.