Sennheiser

Voor Sennheiser is goed geluid niet genoeg. Sennheiser willen het perfecte geluid bereiken. Ze willen geluid tot leven brengen.

Ontdek aanbod Sennheiser

De simpele waarheid - Hi-Fi hoofdtelefoons die maar één referentiekader hebben: het origineel.

De high-end hoofdtelefoons van Sennheiser zijn in de eerste plaats trouw aan één ding: de muzikale waarheid. Bovendien vergeet je dat je er één draagt. Omdat ze zo licht en comfortabel zijn. Maar vooral omdat ze het geluid op een speciale manier je oor in laten stromen, zodat het voelt alsof je helemaal in het geluid ondergedompeld wordt. Een geluid gecreëerd door transducers van uitmuntende kwaliteit en high-tech materiaal, 60 jaar ervaring, en een passie voor perfectie.  High-end hoofdtelefoons van Sennheiser combineren een perfecte geluidskwaliteit met een esthetisch ontwerp, beschikkend over prijswinnende technische innovaties. Voor een werkelijk audiofiele luisterervaring raden we het gebruik van een speciale Sennheiser hoofdtelefoonversterker aan.

De hoofdtelefoon die jij zoekt!

Wat je ook verwacht van je hoofdtelefoon of headset: er is een Sennheiser voor jou, met een design van hoge kwaliteit en het legendarische Sennheiser geluid. Sennheiser hoofdtelefoons zijn duurzaam en gemaakt voor diegenen on the move - ontworpen om uitstekende geluidskwaliteit te leveren terwijl ze ook comfortabel zijn voor lange draag-periodes. Een lange reis klonk nooit beter!

Geluid van Sennheiser-kwaliteit voor onderweg.

Dankzij online diensten is het tegenwoordig gemakkelijker dan ooit om onderweg van je favoriete muziek en films te genieten - net zoals thuis! Daarom zou je mobiele hoofdtelefoon net zo goed moeten klinken als degene die je thuis gebruikt. Maar omdat je hem buiten gebruikt, moet hij wel stevig genoeg zijn en ook bij je persoonlijke stijl passen. Sennheiser creëert al lange tijd geweldige hoofdtelefoons voor mobiel gebruik. Je kunt er dus zeker van zijn dat "perfecte stijl" niet alleen het uiterlijk betreft.

Wat "mobiel" voor jou ook betekent - de trein, de straat, of in de sportschool - Sennheiser biedt precies wat jij onderweg nodig hebt. Het portfolio beslaat alles van volledig circumaurale hoofdtelefoons tot ultra-lichtgewichte oordopjes. Geluidstechnisch open of gesloten - en sommige zijn ook beschikbaar met Bluetooth®. Je zult hoe dan ook genieten van het legendarische Sennheiser-geluid.