Pro-Ject

Hoor en voel het Pro-Ject werd opgericht in 1991, tijdens de aanval van de compact disc- en cd-spelers, met de missie om de beste analoge ervaring te bieden voor redelijke prijzen. In een tijd waarin de digitale audiomedia in opkomst waren en vinyl als verouderd en dood werd bestempeld, bleef Heinz Lichtenegger geloven in de eenvoudige maar beste manier om van muziek te genieten: draaitafels.

Ontdek aanbod Pro-Ject

Pro-ject in Europa

Met de nieuwste technologien en machines produceert Pro-ject met heel veel aandacht op detail een heel aanbod van platenspelers.

Het hele aanbod van Pro-ject word van begin tot het einde geproduceerd in Tsjechië. Van de kleinste vijs to het chasis. Een strenge 4 stappen kwaliteits controle zorgt er voor dat alles werkt zoals bedoeld.

De Debut Carbon reeks is de meest verkochte platenspeler van Pro-Ject

De Evolutie

De Pro-Ject Debut Carbon EVO richt zich op de kernaspecten die maken dat een draaitafel geweldig klinkt. Technisch correct ontwerp – expert vakmanschap – handgemaakt in de EU. Deze draaitafel is gebouwd om
je leven lang mee!

The Pro-Ject Debut Carbon is een van de best verkochte producten in de geschiedenis van hifi met bijna 1 miljoen verkochte exemplaren. Zoals het gemaakt is luisteren naar vinyl een betaalbare optie voor muziekliefhebbers, met zijn minimalistische opties voor esthetische en hoogwaardige afwerking ook analoog weer in de mode.