Rega

Rega is al meer dan 40 jaar een authoriteit in het bouwen van platenspelers en hifi componenten. Deze producten worden nog steeds in Essex (UK) met de hand vervaardigd. Maandelijks produceert Rega meer dan 2000 platenspelers volgens de hoogste standaarden en op basis van eigen ontwikkelde technologieën. 

Ontdek aanbod Rega

Rega Planar 1: een draaitafel voor iedereen!

Met de Planar 1 maakt Rega het afspelen van uw favoriete muziek op vinyl mogelijk voor iedereen. U speelt slechts sporadisch een plaatje of zet de eerste stappen in het gebruik van vinyl? Met de Planar 1 koopt u de kwaliteit en knowhow van Rega voor een acht prijsje!

Dankzij de ingebouwde phono voorversterker wordt de Planar 1 Plus nu nog makkelijker in gebruik. Met een aanvoudige signaalkabel sluit u hem rechtstreeks aan op uw versterker of actieve luidspreker. 

Overzichtelijk gamma, duidelijke stappen in kwaliteit

Het Rega gamma is bijzonder overzichtelijk en transparant, zodoende er een Rega platenspeler is naar ieders wens. Zowel voor high-end gebruikers als voor zij die voor eerst de kwaliteit van vinyl willen ervaren is er een model beschikbaar. De prijsverschillen in de diverse modellen worden verantwoord door de hoorbare verschillen in geluidskwaliteit en door het steeds nauwkeuriger weergeven van de muziek verborgen in de groeven van uw plaat. Verschillende verbeteringen worden gemaakt bij overstap naar een hoger model, oa. de arm en de cel, de platter en motor, tot de plint en de aansluitkabel zijn verbeterd wanneer u in het gamma klimt.

Al deze verschillen zijn uiteraard in onze showroom te bekijken en te beluisteren!