Solidsteel

Solidsteel een klein Italiaans bedrijf dat onder het merk "Solidsteel" meubels en apparatuur voor audio- en videocomponenten produceert. Net als in Italië zijn we ook aanwezig op bijna alle continenten en we wijden onze activiteiten aan een breed scala aan muziekliefhebbers en liefhebbers van video-entertainment.

Ontdek aanbod Solidsteel

Solidsteel kopen doe je bij Eglantier Hifi

Solidsteel is een klein Italiaans bedrijf dat onder het merk "Solidsteel" meubels en apparatuur voor audio- en videocomponenten produceert. Net als in Italië zijn ze ook aanwezig op bijna alle continenten en we wijden ze de activiteiten aan een breed scala aan muziekliefhebbers en liefhebbers van video-entertainment.

Solidsteel zijn filosofie

Onze bedrijfsfilosofie is "om de muziek te dienen en niets anders."

Sinds 1990 is ons merk een uitdrukking van aandacht, nauwgezetheid en toewijding aan een opwindend werk dat ons in staat stelt een reeks producten aan te bieden die zorgvuldig zijn ontwikkeld voor de eisen van elke liefhebber.

Niet alleen een product voor enkelen dus, maar ook voor iedereen die graag naar muziek luistert in zijn favoriete ruimtes.

Het is onze taak om met zorg de beste materialen te onderzoeken, selecteren en combineren voor de technische realisatie van artikelen met de maximale functionaliteit, volgens een coherent ontwerp in de loop van de tijd.

Het is een werk van liefde en passie voor muziek. We zijn ook van plan om de ambachtelijke kenmerken van onze producten te behouden als de hoogste uitdrukking van ons bedrijfscredo, dat volledig gebaseerd is op het concept "Made in Italy".

We houden van de kunst van muziek en willen dat onze producten in de ruimtes worden opgenomen, gewoon door dit duidelijke criterium te volgen.

In een tijdperk waarin alles is gemaakt om te worden geconsumeerd, werken we aan het produceren van artikelen die bedoeld zijn om in de tijd te blijven