The Gryphon is absolute Deense top kwaliteit

Een levenslange droom
Gryphon Audio Designs is het geesteskind van Flemming E. Rasmussen en de vervulling van een levenslange droom om de puurste essentie van de live muziekervaring te recreëren in de thuisomgeving.

Rasmussen is afgestudeerd in schilderkunst en grafische kunsten aan de kunstacademie van Aarhus, Denemarken. Tijdens zijn studie ontwikkelde Rasmussen nauwe banden met de lokale muziekgemeenschap en ontwierp hij LP-covers en concertposters voor vele toonaangevende lokale acts.

Na zijn afstuderen gaf hij tien jaar lang les in fotografie en schilderen voordat hij hoofdontwerper werd van textiel en opdrukken voor de grootste sportkledingfabrikant van Scandinavië. Hij klom op tot de positie van president van de drukkerij van het bedrijf voordat hij ontslag nam om 2R Marketing op te richten, dat al snel uitgroeide tot het toonaangevende High End audio-importbedrijf van Denemarken.

… perfect union of the Power of the Lion with the Grace of the Eagle…”

Elk Gryphon-product is ontworpen met als enig doel de integriteit van het ingangssignaal te handhaven zonder subtractieve of additieve kleuring. De kwaliteit van het ingangssignaal zelf (ten goede of ten kwade) moet altijd de enige factor zijn die de uiteindelijke geluidskwaliteit bepaalt. Deze filosofie houdt natuurlijk in dat slechte opnamen worden onthuld voor wat ze zijn, terwijl goede opnamen beter tot hun recht komen.