Bowers & Wilkins uitmuntende geluidservaring

De hoofdtelefoons en luidsprekers van Bowers & Wilkins zijn zo ontworpen om geluid zo natuurlijk en waarheidsgetrouw als mogelijk weer te geven. Kiezen voor Bowers & Wilkins is ervoor kiezen om muziek te beleven. Ontdek de kwalitatieve Bowers & Wilkins luidsprekers en hoofdtelefoons bij Eglantier Hifi. 

Bowers & Wilkins, muziek met geschiedenis

Bowers & Wilkins kan rekenen op reeds meer dan 50 jaar ervaring en finetuning. Het Britse merk Bowers & Wilkins is door de jaren heen uitgegroeid tot een begrip. Intussen hoort Bowers & Wilkins bij de grootste merken op gebied van luidsprekers en koptelefoons wereldwijd. Bowers & Wilkins is een echt topmerk op gebied van audio met een ruim en kwalitatief aanbod aan geluidsapparatuur.

Bowers & Wilkins, een investering in muziek

Bowers & Wilkins investeert jaar na jaar in audio-engineering om zo steeds de nieuwste technieken in hun hifi-producten te verweven. Zo heeft Bowers & Wilkens een stevige reputatie weten op te bouwen in de muziekindustrie en hebben ze bovendien reeds diverse prijzen in de wacht weten te slepen. De ingenieurs van Bowers & Wilkins streven er steeds naar om het best mogelijke geluid te produceren. De combinatie van voortdurend onderzoek naar de nieuwste technieken zorgt steeds opnieuw voor een ruime collectie aan de beste luidsprekers.

Bowers & Wilkins brengt muzikale veelzijdigheid

De hoofdtelefoons en luidsprekers van Bowers & Wilkins zijn zo ontworpen dat ze zich perfect lenen voor zowel een hifi, home theater of custom installatie. Op gebied van hoofdtelefoons zijn vooral de succesvolle netwerk-audiospelers van Bowers & Wilkins meer dan een vermelding waard. Daarnaast weten De Bowers & Wilkins luidsprekers elke ruimte om te toveren tot een concertzaal of bioscoop.

Bowers & Wilkins levert pure kwaliteit

Met hun uitstekende kwaliteiten hoeft het dan ook niet te verbazen dat de luidsprekers van Bowers & Wilkins veel gebruikt worden in de meeste grote opname studio’s zoals Abbey Road Studio's te Londen. Met reeds een lange geschiedenis aan technologische innovaties en een blijven streven naar perfectie, kan je met Bowers & Wilkins dan ook rekenen op een uitmuntende kwaliteit en een gebruik van de nieuwste innovatieve technieken. 

Neem danzeker een kijkje naar het kwalitatieve hifi-aanbod bij Eglantier Hifi. In ons aanbod vind je onder meer Rega Planar 3, Sennheiser koptelefoon, Bowers & Wilkins, Naim Muso, Naim Uniti Atom en Bluesound Node 2i. Reken ook gerust op ons vakkundige advies.