Bowers & Wilkins uitmuntende geluidservaring

Ruim aanbod bij Eglantier

Bowers & Wilkins produceert puur geluid

Van bij de start heeft Bowers & Wilkins de missie om geluid eerlijk en natuurlijk te reproduceren, wat nog steeds aan de basis ligt van hun ontwerpen. Om muziek zo realistisch mogelijk weer te geven, luidt de missie van Bowers & Wilkins als volgt: de beste luidspreker is niet deze die het meest toevoegt maar deze die het minst verliest. Gebaseerd op dit gedachtegoed produceert Bowers & Wilkins luidsprekers die geen geluiden aan de muziek toevoegen, maar er omgekeerd ook niets van weglaten.

Bowers & Wilkins laat je geluid beleven

Wanneer je niet alleen naar muziek wil luisteren maar die ook wil beleven, vervullen de Bowers & Wilkins luidsprekers en hoofdtelefoons vast je wensen. Bowers & Wilkins brengt de luisteraar dichter bij de originele muziek dan ooit. Met de hoofdtelefoons en luidsprekers van Bowers & Wilkins luister je naar muziek zoals de artiest het zelf wou. Bowers & Wilkins weet de muziek zo natuurlijk weer te geven dat je het bijna kan aanraken. Met een warme volle klank wisten de Bowers & Wilkins luidsprekers een toppositie te verkrijgen. De luidsprekers van Bowers & Wilkins geven geluid niet alleen uiterst realistisch weer, ze zijn ook heel stijlvol ontworpen met vooruitstrevende designs. 

De hoofdtelefoons en luidsprekers van Bowers & Wilkins zijn zo ontworpen om geluid zo natuurlijk en waarheidsgetrouw als mogelijk weer te geven. Kiezen voor Bowers & Wilkins is ervoor kiezen om muziek te beleven. Ontdek de kwalitatieve Bowers & Wilkins luidsprekers en hoofdtelefoons bij Eglantier Hifi. 

Bowers & Wilkins, muziek met geschiedenis

Bowers & Wilkins kan rekenen op reeds meer dan 50 jaar ervaring en finetuning. Het Britse merk Bowers & Wilkins is door de jaren heen uitgegroeid tot een begrip. Intussen hoort Bowers & Wilkins bij de grootste merken op gebied van luidsprekers en koptelefoons wereldwijd. Bowers & Wilkins is een echt topmerk op gebied van audio met een ruim en kwalitatief aanbod aan geluidsapparatuur.

Bowers & Wilkins, een investering in muziek

Bowers & Wilkins investeert jaar na jaar in audio-engineering om zo steeds de nieuwste technieken in hun hifi-producten te verweven. Zo heeft Bowers & Wilkens een stevige reputatie weten op te bouwen in de muziekindustrie en hebben ze bovendien reeds diverse prijzen in de wacht weten te slepen. De ingenieurs van Bowers & Wilkins streven er steeds naar om het best mogelijke geluid te produceren. De combinatie van voortdurend onderzoek naar de nieuwste technieken zorgt steeds opnieuw voor een ruime collectie aan de beste luidsprekers.

Bowers & Wilkins brengt muzikale veelzijdigheid

De hoofdtelefoons en luidsprekers van Bowers & Wilkins zijn zo ontworpen dat ze zich perfect lenen voor zowel een hifi, home theater of custom installatie. Op gebied van hoofdtelefoons zijn vooral de succesvolle netwerk-audiospelers van Bowers & Wilkins meer dan een vermelding waard. Daarnaast weten De Bowers & Wilkins luidsprekers elke ruimte om te toveren tot een concertzaal of bioscoop.

Bowers & Wilkins levert pure kwaliteit

Met hun uitstekende kwaliteiten hoeft het dan ook niet te verbazen dat de luidsprekers van Bowers & Wilkins veel gebruikt worden in de meeste grote opname studio’s zoals Abbey Road Studio's te Londen. Met reeds een lange geschiedenis aan technologische innovaties en een blijven streven naar perfectie, kan je met Bowers & Wilkins dan ook rekenen op een uitmuntende kwaliteit en een gebruik van de nieuwste innovatieve technieken. 

Neem danzeker een kijkje naar het kwalitatieve hifi-aanbod bij Eglantier Hifi. In ons aanbod vind je onder meer Rega Planar 3Sennheiser koptelefoonBowers & WilkinsNaim MusoNaim Uniti AtomChord Mojo en Bluesound Node 2i. Reken ook gerust op ons vakkundige advies.