Rega Planar 3 platenspeler

Beste prijs kwaliteit kopen bij Eglantier Hifi

Rega Planar 3 is een begrip in de muziekindustrie

De Rega Planar 3 platenspeler is een begrip in de hifi-wereld met een geschiedenis die reeds decenia terug gaat. Geen enkele andere platenspeler wist de hifisector zo te domineren als de Rega Planar 3. De originele Rega Planar 3 platenspeler kwam eind de jaren ’70 op de markt. Met de daarop volgende updates wist de Rega Planar 3 jaar na jaar zijn positie als beste platenspeler op de markt te verstevigen. De nieuwste versie maakt de Rega Planar 3 nog mooier en de geluidskwaliteit is nog helderder dan voorheen, met meer transparantie en detail.

Het hoeft dan ook niet te verbazen dat de Rega Planar 3 platenspeler intussen meermaals uitgeroepen is als winnaar van diverse prijzen. Daarnaast werd de Rega Planar 3 al liefst vijf keer “What Hi-Fi? Product of the Year. Hoog tijd dus om deze platenspeler beter te leren kennen!

Rega Planar 3, een platenspeler met geschiedenis

De platenspeler Rega Planar 3 is een audiofiel product welk zich ondanks zijn kleine prijsverschil op grootse wijze verschilt van de instapmodellen Rega Planar 1 en Rega Planar 2.

Ontdek snel de vele kwaliteiten van de Rega Planar 3 platenspeler en laat je verwonderen. De Rega Planar 3 is eenvoudig in gebruik en eenvoudigweg goed gemaakt. De Rega Planar 3 biedt veel inzicht, zorgt voor samenhang, ritme en dynamiek en biedt puur luistergenot. Ben je op zoek naar de beste platenspeler met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding? Kies dan voor de Rega Planar 3.

Rega Planar 3, ontdek het nieuwste model

De nieuwste Rega Planar 3 platenspeler vroeg twee jaar herontwerp. Met de nieuwste versie van de Rega Planar 3 werd hard gewerkt aan het verbeteren van de ergonomie, gebruiksgemak en akoestische prestaties. Met zijn nieuwste modificaties werd de nieuwste Rega Planar 3 binnen zijn prijsklasse intussen ook reeds diverse keren uitgeroepen tot beste platenspeler van het jaar.

Rega Planar 3, bekijk de diverse soorten

Als je kiest voor een Rega Planar 3 platenspeler, heb je keuze uit een Rega Planar 3 zonder element, een Rega Planar 3 Elys 2 en een Rega Planar 3 Elys 2 NEO TTPSU. Optioneel bij de Rega Planar 3 platenspeler zijn het Elys2 element en de TTPSU voeding. Dankzij een onverslaanbare muzikaliteit is de Rega Planar 3 één van de meest gewaardeerde draaitafels.

Rega Planar 3 met typerende eigenschappen

De Rega Planar 3 heeft als afmetingen 447x360x117 mm en weegt 6kg. De Rega Planar 3 heeft een toerental van 33/45, geen voorversterker en het type element van de Rega Planar 3 is een moving magnet. Verder is de Rega Planar 3 uitgerust met een verwijderbare stofkap.

Rega Planar 3 voor uitmuntend geluid  

Bij de alweer nieuwste versie van de Rega Planar 3 werd elk onderdeel onderworpen aan een update. De updates zorgen voor een verdere verfijning door de stijfheid te verbeteren, resonanties te controleren en wrijving te verminderen. Met dit alles weet de Rega Planar 3 een nog betere en verder geoptimaliseerde geluidskwaliteit te leveren. Wereldwijd befaamd is de RB330 toonarm van de Rega Planar 3 platenspeler, die uit één stuk bestaat met nieuw ontwikkelde dwarsdruk compensatie.

Rega Planar 3 met een verbluffend design

Doorheen de jaren is de Rega Planar 3 nauwelijks veranderd in design. Maar nu kreeg ook het design van de Rega Planar 3 platenspeler voor het eerst een lichte update. Zo ziet de Rega Planar 3 er afgelijnder uit met glanzende plint in acryl laminaat en is ze ook steviger dankzij aluminium braces boven- en onderaan. Daarnaast is de lager herontworpen om de pasvorm te verbeteren. De gepolijste Optiwhite rand op de glasplaat voegt een extra vleugje klasse toe. Verder springt de vernieuwde toonarm er uit. In totaal is de Rega Planar 3 uitgerust met een ronde snaar, een zware glazen plateau, een herontworpen tussenplateau, plint en voeten. Kom het snel ontdekken bij Eglantier Hifi, online of in de winkel. 

Neem snel een kijkje naar het kwalitatieve hifi-aanbod bij Eglantier Hifi. In ons aanbod vind je onder meer Rega Planar 3, Mcintosh versterkers Sennheiser koptelefoonBowers & WilkinsNaim MusoNaim Uniti AtomChord Mojo en Bluesound Node 2i