Bluesound Node 2i uitmuntend in kwaliteit

De nieuwe Bluesound Node 2i streamer is heel eenvoudig te bedienen, heeft nieuwe Bluetooth codecs en biedt een nog betere geluidskwaliteit. Wanneer je graag van je muziek wil genieten met een hoge geluidskwaliteit en hiervoor een propere oplossing zoekt, kan je kiezen voor de Bluesound Node 2i gecombineerd met enkele luidsprekers.

Bluesound Node 2i met verschillende kwaliteiten  

De Bluesound Powernode 2i, afgekort de Bluesound Node 2i, is een streaming versterker met diverse kwaliteiten.

-          Bluesound Node 2i met sterke streaming

Zo brengt de Bluesound Node 2i een combinatie aan verschillende traditionele componenten met highfidelity streaming.

-          Bluesound Node 2i goed aangestuurd

Met de Bluesound Node 2i worden je luidsprekers zonder enige moeite aangestuurd. De Bluesound Node 2i is uitgerust met Bluetooth met aptX HD en tweerichtingsfunctie voor een draadloze hoofdtelefoon. Daarnaast is de Bluesound Node 2e voorzien op Apple AirPlay 2 support via een gratis software-update.

-          Bluesound Node 2i met diverse ingangen en uitgangen

De Bluesound Node 2i uitgerust met analoge en digitale ingangen en uitgangen. De nieuwste Bluesound Node 2i beschikt over 2 kanalen, een digitale optische ingang en een extra optische analoge ingang.

-          Bluesound Node 2i met schitterende geluidskwaliteit

De Bluesound Node 2i wordt getypeerd door een uitstekende geluidskwaliteit en zorgt voor een puur geluid zonder vervormingen. De Bluesound Node 2i streamt zowel van TV tot Bluetooth als muziek van hoge resolutie. Met de Bluesound Node 2i speel je dus muziek eenvoudig af zonder enigszins in te boeten op de geluidskwaliteit. Doordat de Bluesound Node 2i geluid in hoge resolutie verwerkt tot 24-bit/192kHz, wordt het mogelijk muziek te streamen met maximale geluidskwaliteit. Doordat je de Bluesound Node 2i ook kan aansluiten op je TV kan je heel eenvoudig het volume regelen met de afstandsbediening en is je TV al snel uitgerust met een uitstekende geluidskwaliteit.

Bluesound Node 2i werkt perfect multiroom

De Bluesound Node 2i is eenvoudig uit te breiden met andere Bluesound componenten voor een multiroom-systeem met volledige draadloze integratie zodat je in meerdere kamers tegelijk naar muziek kan luisteren. Met de Bluesound Node 2i stream je muziek via AirPlay, Bluetooth of wifi naar je speakers. Zo biedt de Bluesound Node 2i eindeloze combinatiemogelijkheden voor multiroom-functies. Met de Bluesound Node 2i wordt het mogelijk om een multiroom-systeem uit te bouwen met alle luidsprekers. De Bluesound Node 2i muziek-streamer en voorversterker kan aangesloten worden op een bestaande geluidsinstallatie, eindversterker en luidsprekers en subwoofer. Doordat het mogelijk is om elke speaker via de Bluesound Node 2i toe te voegen, creëer je dus heel eenvoudig een eigen Bluesound multiroom-systeem. Verder zijn er de uitbreidingsmogelijkheden met NAD-versterkers en receivers met MDC-module en DALI CALLISTO. Als je interesse hebt ben je bij Eglantier Hifi alvast aan het juiste adres. In ons aanbod vind je onder meer Bowers & WilkinsNaim Muso en tal van andere hoofwaardige hifi-namen.