Bowers & Wilkins

Bowers & Wilkins-luidsprekers zijn ontworpen om geluid zo natuurlijk mogelijk weer te geven. Ongeacht of u kiest voor een HiFi, home theater of custom installatie, de audioprestaties van elke Bowers & Wilkins luidspreker zijn ongeëvenaard.

Ontdek aanbod Bowers & Wilkins

Natuurgetrouw geluid

Zoals voor zoveel dingen in het leven het geval is, draait het bij muziek om details. Een drummer die een brush over een bekken beweegt. Het schrapen van een plectrum over de snaren van een gitaar. De sfeer in de ruimte waar de muziek gespeeld wordt. Het zijn deze details die een opname tot leven laten komen. Waarom is dit zo belangrijk? Omdat sommigen niet alleen naar muziek willen luisteren, maar deze ook echt willen ervaren.

Meer dan 50 jaar uitmuntendheid

Bowers & Wilkins is heel ver gekomen sinds 1966. Al meer dan een halve eeuw tornen zij aan de grenzen van audio-engeneering, winnen ze brancheprijzen en spelen ze een rol in de geschiedenis van de opgenomen muziek. Maar er zijn altijd weer nieuwe uitdagingen om te overwinnen. Nieuwe ontwikkelingen in het verschiet. Hoe zal het ontwerp van luidsprekers er in de toekomst uitzien? Voorlopig, nu ze hun 50-jarig bestaan gevierd hebben, houden ze het er bij Bowers & Wilkins bij dat er nog heel veel is om naar uit te kijken.