Bluesound

Bluesound is een bekroond draadloos ecosysteem met highdefinition geluidskwaliteit, waarmee je muziek kunt afspelen in elke kamer van je huis. Luister naar je favoriete muziekdienst of gebruik een muziekbibliotheek die op je thuisnetwerk is aangesloten. Bepaal waar, op welk volume, en wanneer muziek wordt afgespeeld vanaf de gratis BluOS app voor je smartphone, tablet of computer.

Ontdek aanbod Bluesound

Maak HiFi van je WiFi

Het Bluesound ecosysteem gebruikt je thuisnetwerk niet alleen om muziek draadloos te verzenden (streamen), maar ook om te communiceren met andere BluOS apparaten in je netwerk. Het ecosysteem kan tot 64 spelers bevatten, en met behulp van de BluOS Controller app voor je smart-device kun je je muziek perfect gesynchroniseerd afspelen, of je kunt verschillende muziek tegelijkertijd afspelen.

BluOS is een draadloos ecosysteem dat je thuisnetwerk gebruikt om meer dan één geschikt apparaat te verbinden en je muziek perfect gesynchroniseerd af te spelen, of om verschillende muziek, waar ook in huis, tegelijkertijd af te spelen.

Met behulp van geavanceerde technologieën kan BluOS draadloos en bliksemsnel verliesvrije muziek tot 24-bit/192kHz verzenden, zónder vertraging en zónder enig verlies van geluidskwaliteit.

Stream draadloze muziek door heel je huis

Speel tegelijkertijd verschillende muziek in verschillende kamers, of groepeer al je BluOS apparaten en luister perfect gesynchroniseerd in je hele huis naar je lievelingsmuziek. BluOS luidsprekers kunnen ook als stereopaar worden ingesteld, voor een meeslepend en ruimtelijk geluid.

Met al je Bluesound producten kun je in een oogwenk miljoenen liedjes ontdekken bij de muziekdiensten waarop je geabonneerd bent, of naar je favoriete internet radiostations en podcasts van over de hele wereld luisteren, en genieten van de muziekcollecties op je smartphone, tablet of laptop, via één of élke speler in je huis. Klik in de BluOS app eenvoudigweg de muziek aan die je wil horen, waar je ook bent in huis, en maak van elk BluOS apparaat het hart van je luisterervaring.

Bluesound 2i - Airplay 2 is hier...

Bluesound Generation 2i is de volgende generatie van de Bluesound productserie. Gen 2i bouwt voort op de kracht en het succes van het Gen 2 platform, maar voegt meerdere technologische updates toe (oa. Airplay 2) die het enthousiasme over, en de vraag naar deze populaire producten zeker zullen vergroten. Gen 2i is de fysieke uiting van Bluesound’s inzet voor opvolging, verbetering, innovatie, en natuurlijk onze identiteit als merk.

Opvolging betekent dat we voortbouwen op het succes uit het verleden. Verbetering betekent dat we kijken naar hoe we het nu doen, en dan aanpassingen doorvoeren om een beter product te maken. Het betekent dat we luisteren naar onze klanten, om hun behoeftes en wensen te begrijpen.