Bowers & Wilkins Formation

Draadloos geluid met Hi-Fi kwaliteit

Ontdek aanbod Bowers & Wilkins Formation

Draadloos geluid met Hi-fi kwaliteit

Draadloze audiosystemen zijn de nieuwe standaard voor gemak en connectiviteit in het hele huis.  Maar vaak leidt dit tot compromissen – lagere kwaliteit en onderbrekingen in het geluid. Maak kennis met de Bowers & Wilkins Formation® Suite – het eerste multi-room systeem dat voldoet aan de veeleisende standaarden van Bowers & Wilkins. Exclusieve draadloze Formation®-technologie combineert perfecte luidsprekersynchronisatie op basis van een eigen mesh-netwerk en een toonaangevende streaming-functionaliteit van 96 kHz/24-bit. Dit garandeert een meeslepend, prachtig hifi-geluidsbeeld. Het herdefinieert de norm en blijft tevens trouw aan onze baanbrekende innovatie. Ontdek de Highest Form of Sound™ met onderstaande nieuwe Formation® producten.

Formation Duo

De Bowers & Wilkins Formation Duo is de eerste draadloze luidsprekers die voldoet aan de meest veeleisende standaarden van Bowers & Wilkins. Beide luidsprekers hebben de gepatenteerde Carbon Dome- tweeter-on-top technologie voor kristalhelder geluid in het hoog en hetzelfde innovatieve Continuum-conusmateriaal als in Bowers & Wilkins’ toonaangevende 800-reeks Diamond-luidsprekers. In combinatie met de exclusieve draadloze Formation® technologie zorgt dit voor een meeslepend, naadloos, hifi-geluidsbeeld. Bowers & Wilkins definieert “draadloze audio” opnieuw – trouw aan hun baanbrekende jarenlange traditie. De Formation Duo is het eerste draadloze luidsprekersysteem met dezelfde hifi-kwaliteit als een bekabeld systeem. – The Highest Form of Sound™.

Formation Wedge

Met Bowers & Wilkins Formation Wedge ervaart u de legendarische, kamervullende geluidskwaliteit van Bowers & Wilkins, gecombineerd met een mooi design dat zowel de ogen als de oren verwent. Trouw aan Bowers’ traditie op het gebied van compromisloze geluidskwaliteit is de 120-graden elliptische luidsprekervorm ontwikkeld voor een volledig bereik. De luidsprekers voor hoge frequenties, middentonen en subwoofer dragen bij aan een echt stereo beeld. De schuin geplaatste drivers zorgen dat het geluid alle delen van de kamer bereikt. Stream in 96Khz/24-bits kwaliteit en synchroniseer eenvoudig met andere Formation-luidsprekers voor een compleet hifi multiroom-systeem.

Formation Bar en Formation Bass

Een krachtige, multiroom-soundbar met legendarische geluidskwaliteit en de flexibiliteit van draadloos muziek streamen. Dankzij 9 geoptimaliseerde drivers en een speciale centerluidspreker voor een meeslepende muziek en film ervaring maakt de Formation Bar onderdeel uit van uw thuisbioscoop. Dit unieke ontwerp onderscheidt zich niet alleen van andere soundbars op basis van zijn ultieme geluidskwaliteit, maar ook op basis van zijn stijlvolle design.

Voeg daarbij de draadloze Bowers & Wilkins Formation Bass toe en evenaar de geluidskwaliteit van een bekabeld surround systeem. Het unieke gepatenteerde cilindrische design maakt gebruik van tegenover elkaar geplaatste dubbele drivers. De krachtige klasse D-versterker met Dynamic EQ verminderd vervorming en zorgt voor een superieure laagweergave. De Formation Bass is accuraat, perfect getimed en zorgt voor een dieper geluid dat u niet alleen kunt horen, maar ook kunt voelen. Hij werkt naadloos samen met andere luidsprekers van de Formation Suite.

Formation Flex

Geluid, formaat en veelzijdigheid geperfectioneerd. Met deze compacte draadloze luidspreker ervaar je legendarische, kamervullende geluidskwaliteit van Bowers & Wilkins voor de volledige woning. Door een tweede Formation Flex toe te voegen in dezelfde ruimte creëer je stereo geluid waar mening hifi liefhebbers duimen en vingers zal van aflikken. 

Formation draadloos surround systeem

Combineer de Formation Bar en de Formation Sub met twee keer Flex als achter luidspreker en kom tot een écht 5.1 surround systeem die je een meeslepende filmervaring zal bezorgen, zonder kabels!

Formation Audio

De ultieme setup van een traditioneel Bowers & Wilkins geluidssysteem is al decennia lang de definitie van hifi-geluid. Dankzij de nieuwe Formation Audio wordt het compromisloze audio-erfgoed van Bowers & Wilkins nu gecombineerd met de vele streaming mogelijkheden. De Audio kunt u aansluiten op uw bestaande versterker en u kunt de Audio gebruiken om een draaitafel of CD-speler draadloos te kunnen streamen naar elk Formation product in elke kamer. Onze analoog-naar-digitaal-converter zorgt ervoor dat er geen onderbrekingen in het geluid zijn, zelfs bij het afspelen in verschillende kamers, terwijl 96kHz/24-bits de legendarische geluidsresolutie van Bowers & Wilkins waarborgt.  Stelt u zich eens voor – de kwaliteit van uw bestaande geluidssysteem kan nu overal naar toe worden gestreamd.