Zorgeloos muziek streamen via draadloze speakers

Ontdek het snel bij Eglantier Hifi

Je favoriete muziek streamen via jouw draadloze speakers

Hoe ga jij jouw muziek streamen? Via verschillende muziekdragers zoals vanaf je computer, tablet, smartphone is het heel eenvoudig je favoriete muziek af te spelen via een draadloze speaker. De wijze waarop de draadloze speakers de muziek zullen afspelen kan variëren. Zo kunnen draadloze speakers het geluid van de bron krijgen via bijvoorbeeld Bluetooth, Apple Airplay, Apple Airplay via PlayDirect of Wifi. Hierbij heb je dus verschillende keuzemogelijkheden. 

Vanaf verschillende apparatuur streamen naar je draadloze speakers?

Draadloze speakers kunnen vanaf verschillende apparatuur muziek laten afspelen. Zowel computers, tablets als smarthphones kunnen dienen als muziekbron om muziek te streamen naar de draadloze speakers, afhankelijk van welke verbindingen de draadloze speakers ondersteunen. Uitzonderlijk zijn draadloze speakers ook voorzien van een stereo-audio-ingang die het mogelijk maakt om apparatuur via een kabel aan de draadloze speaker te verbinden. 

Draadloze speakers zijn eenvoudig te verplaatsen, ze zijn perfect om muziek te streamen en dat vanaf verschillende bronnen en over diverse systemen. Ook zijn er connectiemogelijkheden met Apple Airplay en PlayDirect. Daarnaast beschikken sommige draadloze speakers over een eigen dockingsysteem en over een eigen netwerk.

Ruime keuze aan draadloze speakers om te gaan streamen

Met een ruime keuze aan draadloze speakers kan je kiezen voor draadloze speakers met diverse eigenschappen en mogelijkheden. Zo zijn er draadloze speakers die over een verschillend bereik beschikken, draadloze speakers die meer voor in huis of net buiten huis bedoeld zijn. Voor een kwalitatief aanbod draadloze speakers moet je bij Eglantier Hifi zijn. Neem snel een kijkje naar ons aanbod, online of in de winkel, en geniet ook altijd en overal van jouw favoriete muziek. Reken gerust op ons advies om de juiste draadloze speakers en inbouwluidsprekers te kiezen. Zo creëer je met Eglantier Hifi in geen tijd jouw eigen multiroom-muzieksysteem.