Bowers & Wilkins Formation voor draadloze perfectie

Ontdek de series en het Formation Duo

Bowers & Wilkins Formation schrijft muzikale geschiedenis

De vraag naar goede draadloze audiosystemen is groot wegens het gemak en de connectiviteit in huis die het met zich meebrengt. Echter botst men hierbij vaak nog op tekortkomingen zoals een lagere kwaliteit en geluidsonderbrekingen. Met de Bowers & Wilkins Formation Series zijn deze klachten definitief verledentijd. Met het legendarische geluid van de Formation Series weet Bowers & Wilkins werkelijk geschiedenis te schrijven. 

Het nieuwe Bowers & Wilkins Formation productaanbod

Door te blijven innoveren weten de nieuwste Bowers & Wilkins Formation producten de hoogste graad van geluidskwaliteit te brengen. Zo bestaat de nieuwe Bowers & Wilkins Formation Series uit de Formation Bar, Formation Duo, Formation Audio, Formation Bass en Formation Wedge. Het Bowers & Wilkins Formation Duo systeem levert dezelfde hoge kwaliteit als een bekabeld luidsprekersysteem, maar dan met draadloze luidsprekers voor streaming die voldoen aan de hoogste eisen.

De geluidskwaliteit en geluidservaring van de Bowers & Wilkins Formation technologie is ongeëvenaard. Met haar unieke design vormen de Bowers & Wilkins Formation producten ook een meerwaarde voor je interieur. Ontdek snel de verschillende kwaliteiten van het draadloze hifi-systeem en van het bijzondere Bowers & Wilkins Formation Duo.

Het exclusieve Bowers & Wilkins Formation Duo

Het Bowers & Wilkins Formation Duo is ook meer dan het vermelden waard. Het Bowers & Wilkins Formation Duo gecombineerd met de Formation technologie creëert een hoogkwalitatief geluidsbeeld. Beide luidsprekers van het Bowers & Wilkins Formation Duo beschikken over de Carbon Dome – tweeter-on-top technologie en over hetzelfde innovatieve Continuum-conusmateriaal als in de toonaangevende 800 Series Diamond-luidsprekers. Zo brengt het Bowers & Wilkins Formation Duo prachtige geluidservaringen en een ongeziene exclusieve hifi-kwaliteit. 

De Bowers & Wilkins Formation overtuigt met kwaliteit

De exclusieve Bowers & Wilkins Formation technologie biedt een uitstekende luidsprekersynchronisatie en uitzonderlijke streamingmogelijkheden. Maar de Bowers & Wilkins Formation biedt nog meerdere voordelen. De installatie van de door jou gekozen Bowers & Wilkins Formation producten verloopt uitermate snel en eenvoudig dankzij de handige App. Ook de integratie van bestaande audio sets verloopt heel vlot, gezien deze makkelijk geïntegreerd worden in het systeem. Behalve met hun superieur geluid, weten de Bowers & Wilkins Formation producten te verbluffen met een modern ontwerp en uniek design. Verder is het draadloze geluidssysteem volledig schaalbaar in huis en kan is het mogelijk alle kamers naar wens uit te breiden met aanvullende Bowers & Wilkins Formation producten. Kom dus snel de Bowers & Wilkins Formation producten zoals het Bowers & Wilkins Formation Duo ontdekken bij Eglantier Hifi. Verder kan je bij ons ook terecht voor onder meer de Rega Planar 3, een Sennheiser koptelefoonChord Mojo, de Naim Uniti Atom en de Bluesound Node 2i. Ontdek ons ruime aanbod en reken op ons vakkundige advies.