Mcintosh

Opgericht in 1949, McIntosh is bekend geworden met het leveren van onderscheidende audiosystemen voor beleven van de ultieme muziek en film belevenis. Ook nu zijn ze toonaangevend in het leveren van de ultieme beleving op het gebied van audio voor luisteraars van over de hele wereld. Met een McIntosh audioset of thuisbioscoop kunnen luisteraars thuis hun eigen luxe audio belevenis creëren en echt genieten van hun favoriete muziek en films.

Ontdek aanbod Mcintosh

McIntosh Heritage

McIntosh, opgericht in 1949, staat bekend om het aanbieden van gedistingeerde audiosystemen voor thuis die de ultieme ervaring in muziek en film bieden. Met McIntosh producten voor tweekanaals stereogeluidssystemen en meerkanaals thuisbioscopen met surround sound, blijft McIntosh de ultieme home audio-entertainmentervaring definiëren voor veeleisende luisteraars over de hele wereld. McIntosh iconische blauwe Watt-outputmeter wordt wereldwijd erkend als een symbool van hoogwaardige home-audio. Met een McIntosh thuisstereosysteem of thuisbioscoop hebben luisteraars de mogelijkheid om hun eigen luxe audio-ervaring te creëren - en hun muziek echt te beleven.

 

Bekijk hier de verschillende technologien van McIntosh

McIntosh MA252 hybride versterker

De McIntosh MA252 Integrated Amplifier is de eerste hybride geïntegreerde versterker van McIntosh. Gebaseerd op retro-designelementen van de legendarische McIntosh MC275 vacuümbuizenversterker, combineert de Mcintosh MA252 het beste van vacuümbuis en solid-state circuitontwerp om een versterker te creëren die zowel visueel als sonisch verbluffend is.
De voorversterkertrap maakt gebruik van twee 12AX7a- en twee 12AT7-vacuümbuizen die zijn ondergebracht in stijlvolle beschermende kooien; de eindtrap is een direct gekoppelde solid state versterker die 100 Watt per kanaal levert aan 8 Ohm speakers of 160 Watt per kanaal aan 4 Ohm speakers. Een volledig analoog ontwerp, het wordt geleverd met 2 ongebalanceerde, 1 gebalanceerde en 1 bewegende magneet phono-ingang voor draaitafels. Alle 4 ingangen kunnen gebruiksvriendelijke namen krijgen om de gebruikerscontrole te vereenvoudigen. De bas- en treble-toonregeling helpt u uw muziek af te stemmen op uw persoonlijke voorkeuren. Een subwooferuitgang met volledig bereik is inbegrepen voor gebruik met een actieve subwoofer om de lage frequenties verder te verbeteren.