Een platenspeler kopen bij Eglantier

Kwalitatief en professioneel

Een platenspeler kopen als muziekliefhebber

Er zijn zoveel redenen waarom men wil een platenspeler kopen. Een kwalitatieve platenspeler weet de warme klanken van je favoriete lp’s perfect weer te geven. Zo brengt een platenspeler niet alleen de charme van weleer, maar ook een perfecte geluidskwaliteit. Je kan dus als muziekliefhebber ook een platenspeler kopen voor het vloeiende geluid dat vinyl produceert ten opzichte van digitale muziekdragers. Of je kan een platenspeler kopen om zoveel mogelijk de puurheid van het muziekluisteren te behouden en zo dicht mogelijk bij de pure muziek te blijven.

Een platenspeler kopen uit charme

Of misschien heb je gewoon een mooie verzameling oude lp’s waar je terug wil kunnen van genieten en wil je een platenspeler kopen voor de charme van het spelen van vinyl platen. Tijd om je favoriete oude lp’s vanonder het stof te halen en deze te blijven draaien? Of misschien wil je wel een platenspeler kopen voor het organiseren van eigen party’s? De redenen om een platenspeler te kopen, kunnen dus heel divers zijn. 

Wil je graag een kwalitatieve platenspeler kopen? Dan ben je bij Eglantier Hifi helemaal aan het juiste adres. Wij bieden platenspelers aan die beschikken over topgeluidskwaliteit alsook over bijzondere designs. Wil jij ook een platenspeler kopen? Ontdek dan snel het ruime aanbod bij Eglantier Hifi. Geniet ook van de authenticiteit van muziek van een charmante platenspeler. 

Een platenspeler kopen als pro 

Je kan ook een platenspeler kopen voor professionele doeleinden als dj bijvoorbeeld. Dan is het tijd om een goede platenspeler te kopen die over uitstekende kwaliteiten en over meerdere specifieke functies beschikt. Zo kan men kiezen voor een platenspeler met aluminium draaiplaat met vilt, met een stroboscoopsnelheidsmeter, met een instelbare toonhoogte of met afneembare stang met achtergrondverlichting.

Een platenspeler kopen met oog voor design

Wanneer je gaat een platenspeler kopen, is er ook ruime keuze op gebied van design. We geven alvast een overzicht van de belangrijkste designmogelijkheden.

-        Zo kan je een platenspeler kopen met een designvol buitenste frame, of een stijlvolle verwijderbare stofkap die de totale grootte van de platenspeler compacter maakt.

-       Het gebruik van uiterst lichte materialen zorgt er ook voor dat trillingen opgevangen door de platenspeler zo snel mogelijk kunnen verwijderd worden door de rubberen voetjes, alvorens een invloed te hebben op de naald en de geluidskwaliteit onaangetast blijft.

-       Daarnaast is één van de grootste verschillen op gebied van design dat men kan een retro design platenspeler kopen of net een heel modern vormgegeven platenspeler kopen. Of je nu wil een platenspeler kopen met klassieke look, moderne uitstraling of retro stijl, in het ruime aanbod platenspelers vind je vast wat je zoekt.

-       Een retro platenspeler kopen met typische vintage uitstraling, kan ook als hommage aan de charmante platenspeler van weleer. Wil je genieten van een hoge moderne geluidskwaliteit overgoten met een vleugje retrosfeer, dan heb je vast interesse om een goede platenspeler te kopen bij Eglantier Hifi.

Een platenspeler kopen van een topmerk

Bij Eglantier Hifi kan je een platenspeler kopen van diverse kwalitatieve topmerken. Ontdek bij Eglantier Hifi onder meer een NAD platenspeler en een Rega platenspeler. Uiteraard kan je bij Eglantier terecht om een professionele platenspeler te kopen, maar ook voor alle bijhorende accessoires kan je bij ons terecht. Zo vind je in ons aanbod onder meer ook platenspelernaalden, phono voorversterkers, adapters, naalddrukmeters, Strobe snelheidsmeters, antistatische record borstels en draaitafels. Ontdek het allemaal snel online of kom even langs in onze winkel. 

Wil je graag een professionele platenspeler kopen of misschien de beste draadloze koptelefoon kopen? Neem dan zeker een kijkje naar het kwalitatieve hifi-aanbod bij Eglantier Hifi. In ons aanbod vind je onder meer Rega Planar 3, Sennheiser koptelefoon, Bowers & Wilkins, Naim Uniti Atom en Bluesound Node 2i