De Sennheiser koptelefoon met ruim aanbod bij Eglantier Hifi

Ruim aanbod bij Eglantier

Ruime keuze aan Sennheiser koptelefoons

Een Sennheiser koptelefoon biedt alles waar elke muziekliefhebber van droomt. Bij Eglantier Hifi kan je dan ook een ruim aanbod aan Sennheiser koptelefoons vinden. Breng een bezoek aan Eglantier Hifi en laat je bijstaan door onze experten voor het vinden van het voor jou meest geschikte exemplaar.

Sennheiser koptelefoon blinkt uit in kwaliteit

Wie kiest voor een Sennheiser koptelefoon doet dat voor haar hoge kwaliteit. Zo kan je met een Sennheiser koptelefoon genieten van een perfecte geluidskwaliteit waarbij muziek zo correct mogelijk weergegeven wordt. Verder kan een Sennheiser koptelefoon uitgerust zijn met een A2DP techniek die kwaliteitsverlies maximaal beperkt. Dat de Sennheiser koptelefoon zorgt voor een uitstekende akoestische ervaring staat vast.

Sennheiser koptelefoon met unieke eigenschappen

Naast haar sublieme geluidskwaliteit weet Sennheiser ook te overtuigen met haar weide reeks aan bijzondere eigenschappen. De Sennheiser koptelefoons staan gekend om hun flexibiliteit in gebruik, uitstekende comfort, stabiele ruisonderdrukking, lange batterijduur en autonomie. We bespreken alvast nog enkele buitengewone eigenschappen van de Sennheiser koptelefoon.

Sennheiser koptelefoon met of zonder draad

De Sennheiser koptelefoons zijn verkrijgbaar met en zonder draad. Zowel de bedrade Sennheiser koptelefoons, als draadloze Sennheiser koptelefoons bieden een uitstekende audiokwaliteit. De bedrade Senheiser koptelefoons zijn uitgerust met een ingenieus draaisysteem aan de koptelefoon. Zo kan de kabel steeds stevig vastzitten en vliegt die er niet uit bij de lichtste spanning.

Sennheiser koptelefoon met of zonder noise-cancelling

Om in alle omstandigheden optimaal te genieten van de geluidskwaliteit, kan je ook kiezen voor actieve geluidsdemping waarbij alle omgevingsgeluiden geminimaliseerd worden en de geluidsbeleving steeds maximaal blijft. Hiervoor is de noise-cancelling Sennheiser koptelefoon uitgerust met een eigen actieve noise-cancelling technologie genaamd NoiseGard. Met de noise-cancelling functie op je Sennheiser koptelefoon, wordt omgevingsgeluid eenvoudig weg gefilterd en dit zo veel als nodig. Hoe meer omgevingsgeluid er is, hoe zwaarder de filter gaat werken. In vergelijking met andere koptelefoons met anc-systemen werkten de Sennheiser koptelefoons heel stabiel op dit gebied. De noice-cancelling functionaliteit bij een Sennheiser koptelefoon wordt aangeduid met de letters NC.

Sennheiser koptelefoon met of zonder oorschelp

Verder heb je keuze uit een Sennheiser koptelefoon met of zonder oorschelp. Kies je voor een Sennheiser koptelefoon met oorschelp voor onderweg, dan kan je kiezen voor een slanke uitvoering die opvouwbaar is en geleverd wordt met een stevige opbergzak.

Andere interessante eigenschappen waar de Sennheiser koptelefoon kan over beschikken, is bijvoorbeeld de uitstekende pasvorm mede dankzij de ruime verstelbaarheid van de hoofdband en de kantelbaarheid van de oorschelpen. Verder zijn de oorschelpen van de Sennheiser koptelefoon voldoende ruim, passen ze volledig over de oren zonder knellen, en zorgen de dikke oorkussens voor veel comfort en prima geluidsisolatie.

Sennheiser koptelefoon met verschillende bedieningsmogelijkheden

Met enkele vernuftige knopjes aan de rechter oorschelp zijn sommige Sennheiser koptelefoons ook eenvoudig bedienbaar. Zo kan bijvoorbeeld met deze knopjes de noise-cancelling functie snel en eenvoudig aan en uit geschakeld worden. Verder kan je via die knopjes op de Sennheiser koptelefoon ook je muziek regelen en zelfs oproepen beantwoorden. Maar de Sennheiser koptelefoon kan ook bediend worden aan de hand van een Sennheiser app. Zo kan je met de Sennheiser koptelefoon het geluid perfect afstellen naar wens. Met omni-directionele microfoons kunnen je telefoongesprekken ook eenvoudig via de headset verlopen.

Bekijk snel het kwalitatieve hifi-aanbod bij Eglantier Hifi. In ons aanbod vind je onder meer Rega Planar 3Sennheiser koptelefoonBowers & WilkinsNaim MusoNaim Uniti AtomChord Mojo en Bluesound Node 2i. Reken ook gerust op ons vakkundige advies.