Bowers & Wilkins Formation Duo bij Eglantier Hifi

Bekijk de series en het Formation Duo

Ontdek de Bowers & Wilkins Formation Series

De Bowers & Wilkins Formation technologie is een door Bowers & Wilkins gepatenteerd draadloos hifi muzieksysteem. Met deze nieuwste vooruitstrevende technologie brengt Bowers & Wilkins een draadloze hifi geluidservaring en bijzondere streamingmogelijkheden. Bowers & Wilkins Formation combineert een perfecte luidspreker synchronisatie in de kamer tussen de verschillende luidsprekers, een stabiel mesh-netwerk onafhankelijk van uw Wi-Fi-netwerk en een betrouwbare verbinding met 96 kHz/24-bits-audioresolutie.

Bowers & Wilkins Formation Duo ontstaan uit ervaring en kennis

Wie kiest voor Bowers & Wilkins kan rekenen op reeds meer dan 50 jaar ervaring op gebied van akoestische technologie. Gebaseerd op deze ervaring en vakkennis is de Bowers & Wilkins Formation Series en het Bowers & Wilkins Formation Duo ontwikkeld. Het Bowers & Wilkins Formation Duo is het nieuwste draadloze multi-room audiosysteem van het kwalitatieve hifi-merk. Met haar ongeëvenaarde geluidskwaliteit onderscheidt het Bowers Wilkins Formation Duo zich resoluut van elk ander draadloos geluidssysteem.Kom het snel ontdekken bij Eglantier Hifi. Daarnaast kan je bij ons ook terecht voor onder meer de Rega Planar 3, een Sennheiser koptelefoonde Naim Uniti Atom, Chord Mojo en de Bluesound Node 2i

Het Bowers & Wilkins Formation Duo brengt een ongeëvenaarde geluidservaring en levert een ongeziene geluidskwaliteit op. Met het Bowers & Wilkins Formation Duo zijn geluidsonderbrekingen bij je draadloze hifi-systeem definitief verledentijd. Ontdek het snel bij Eglantier Hifi.

Bowers & Wilkins Formation Duo en andere producten uit de Series  

De Bowers & Wilkins Formation Series bestaat uit meerdere producten. We bespreken ze even kort.

  • De Bowers & Wilkins Formation Bar zorgen voor een vol en breed geluidsbeeld voor zowel films als muziek.
  • De Bowers & Wilkins Formation Audio technologie vormt een traditioneel hifi-systeem in geen tijd om in een hifi-streaming systeem voor een uitmuntende geluidservaring.
  • De Bowers & Wilkins Formation Bass is voorzien van tegenover elkaar geplaatste drivers, stevige versterkers en Dynamic EQ. Zo wordt een precieze basweergave en een laagweergave zonder vervorming gecreëerd.
  • De Bowers & Wilkins Formation Wedge is uitgerust met een luidsprekeropstelling onder een hoek van 120 graden. Zo kan een breed stereobeeld geleverd worden dat voor een echt kamervullende geluidservaring zorgt.
  • Het Bowers & Wilkins Formation Duo dat als uitmuntend hifi-systeem elke muziekliefhebber doet watertanden.